2

ROK

64 KVM

Östermalm

Danderydsgatan 23, 5 tr

4028 kr/mån

Exklusivt boende med unikt livsstilskoncept i Lärkstaden - Högt, fritt läge - Balkong

Om Danderydsgatan 23, 5 tr

Detta exklusiva boende i attraktiva Brf Sädesärlan erbjuder bekvämligheter som en bemannad lounge om ca 350 kvm med service, gym, övernattningslägenhet och lokal för fest och möten samt hiss direkt ner i garaget. Servicen som erbjuds i loungen är till för att förenkla din vardag och sätta guldkant på tillvaron.

Interiört är våningen anpassad efter dagens krav på en modern livsstil med genomgående planlösning, stora fönsterpartier och härligt ljusinsläpp. Synnerligen väldisponerad med fina sociala ytor. Högt och fritt belägen i eftersökta Lärkstaden.

Stilrent kök med all maskinell utrustning från Siemens. Köket som har generös matplats i öppen planlösning med sällskapsrummet har stora fönsterpartier och utgång till den härliga balkongen.

Rogivande sovrum med walk-in-closet/ alternativt arbetsrum.

Välkomnande, möblerbar hall med god förvaring i form av skjutdörrsgarderob. Här nås också det rymliga badrummet som är helkaklat med dusch, klinkers, tvättmaskin och torktumlare. All badrumsinredning från Aspen. Våningen har genomgående enstavig ekparkett från Kährs.

Garage i fastigheten. Larm från Verisure ingår i avgiften.

Våningen disponerar ett källarförråd. Kabel-tv och bredband via Bredbandsbolaget. Alla våningar i föreningen har larm. Exklusiv inhouseservice som reception, gym, lounge, gästlägenhet, festlokal med intilliggande kök med restaurangstandard samt stor gemensam terrass.

www.brfsadesarlan6.se

I loungen kan du umgås med grannar och vänner, ha affärsmöten, bjuda till fest när något ska firas, träna i gymmet eller ta en paus med en kaffe och uppdatera dig med alla tidningar. 

Garage i fastigheten. Våningen disponerar ett källarförråd.

Närhet till mycket goda kommunikationer med tunnelbana ett flertal innerstadsbussar. Gångavstånd till Stureplan, Fältöversten och Humlegården. Närhet till underbara strövområden, löprundor och grönområden i Liljanskogen samt övrig service. Ett boende i spännande kvarter som har är under ständig utveckling och kanske även blir en ny mittpunkt på Östermalm i och med planerna på en i Arkitekturskolan helt ny matmarknad inspirerad av Chelsea market i New York. 

 

 

Bostadsrätt

 • Antal rum 2
 • Boarea 64 m²
 • Areakälla föreningens information
 • Avgift 4028, Inkl värme, VA tillkommer bredband 190 kr/mån
 • Våning 5 av 6, Hiss finns
 • Lägenhetsnr D-1151 / 1501
 • Andelstal 0.9981%

FÖRENING & BYGGNAD

 • Namn Brf Sädesärlan 6
 • Byggtyp Flerbostadshus
 • Byggnadsår 2014
 • Fönster 3-glas
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Allmänt

  Brf Sädesärlan, som är en äkta förening, äger fastigheterna Sädesärlan 7 och 8 om totalt
  2 109 kvm tomtyta. Föreningen förfogar över 7 330 kvm bostadsyta, 369 kvm lokalyta fördelad på tre lokaler mot Danderydsgatan samt  lokal för boendeservice om 350 kvm. Föreningen upplåter 77 lägenheter med bostadsrätt samt förfogar över ett garage med 43 bilplatser som hyrs ut via av bostadsrättsföreningen helägt parkeringsbolag.Garaget är garanti renoverat sommaren 2018, fn ingen kö. Flertalet lägenheter har förråd i källare eller entréplan.
  Föreningen erbjuder sina medlemmar boendeservice och tjänster i enlighet med ett avtal (Plussbolig) mellan bostadsrättsföreningen och Selvaag.
  Tomten är friköpt. Juridisk person accepteras ej. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift på 443 kr och en överlåtelseavgift på 1108 kr som betalas av köparen.

  PLUSSBOLIG

  Med det unika livsstilskonceptet, Plussbolig - det förlängda hemmet, erbjuds boende i Brf Sädesärlan tjänster som regleras i ett avtal mellan Brf Sädesärlan och servicebolaget. Serviceavgiften ingår i årsavgiften för lägenheterna. Plussbolig är ett koncept som utvecklats av det norska bostadsföretaget Selvaag och blivit en stor framgång i Norge. Idag finns ca 1000 färdigbyggda Plussboligbostäder. Sädesärlan är det första i Sverige.

  Som boende får du tillgång till lounge, festlokal med fullt utrustat kök, träningsrum och en gästlägenhet med hotellstandard. Loungen är bemannad dagtid och här tas du omhand av Sädesärlans egen värd när du vill koppla av, genomföra jobbmöten, träffa vänner och härbärgera gäster. Andra tilläggstjänster som ökar din bekvämlighet ytterligare kan väljas i "Plussmenyn" och beställas i receptionen.

  PlussBas (ingår):

  Bemannad lounge med receptionstjänster
  Dagstidningar och ett urval tidskrifter
  Gratis kaffebar
  Gratis internetstation och trådlöst nätverk
  Gym
  Städning och daglig tillsyn av servicområdet
  Blommor och utsmyckning
  Underhåll av inventarier och utrustning
  Semesterservice
  Enklare posttjänster
  Nyckelförvaring

  PlussMeny (betalas av den enskilde):

  Catering och service för sällskap
  Konferenslokaler
  Övernattningslägenhet
  Övriga tilläggstjänster

  För mer information, se föreningens hemsida; www.brfsadesarlan6.se

Gerd Fernberger
Ansvarig Mäklare
Utsikt

Utsikt

Sällskapsrum

Sällskapsrum

Öppen planlösning

Öppen planlösning

Sällskapsrum

Sällskapsrum

Stilrent kök

Stilrent kök

Stort sovrum

Stort sovrum

Sovrummet

Sovrummet

Välkomnade hall

Välkomnade hall

Rymligt badrum

Rymligt badrum

Planlösning

Planlösning

Badrummet

Badrummet

Fasad

Fasad

Loungen

Loungen

Fantastiskt kök i loungedelen

Fantastiskt kök i loungedelen

Mötesrum

Mötesrum

Rymlig festlokal/matsal i servicedelen

Rymlig festlokal/matsal i servicedelen

Fullutrustat gym

Fullutrustat gym

Terrass

Terrass

Sällskapsdel i loungen

Sällskapsdel i loungen

Sällskapsrum i loungen

Sällskapsrum i loungen

Garaget

Garaget

Oscars fastighetsmäkleri Storgatan 29 114 55 Stockholm Telefon: 08 545 675 00 info@oscarsmakleri.se