SÅLD

ÖSTERMALM  |  Nybrogatan 65, 3 tr

3 Rum & Kök  |  97 Kvm

Nybrogatan 65, 3 tr

På eftertraktad adress med högt och ljust läge ligger denna synnerligen väldisponerade lägenhet med balkong och öppen spis. Interiört är våningen i toppskick, inredd för er som har krav på en modern livsstil med genomgående och social planlösning, stora fönsterpartier och härligt ljusinsläpp från två håll. Mycket låg månadsavgift och skuldfri förening!

 

Stilrent kök med vita luckor och bänkskiva i Carrarra marmor och blandare från Dornbracht. All maskinell utrustning från Siemens och Miele. I passage till köket finns skåp för tvättmaskin och torktumlare. Köket som har generös matplats för 6-8 personer är i öppen planlösning med det underbara sällskapsrummet. Sällskapsrummet har burspråk, öppen spis samt utgång till den ljuvliga balkongen, som vetter mot Nybrogatan med utsikt mot Karlavägen. Genomgående parkettgolv.

Mot lugn innergård finns stort Master Bedroom med Walk in closet samt garderobsvägg. Ytterligare ett rymligt sovrum. Möblerbar innerhall med garderober och plats för arbetsbord. Stilrent, mycket smakfullt inrett badrum med vitt kakel, grått klinkergolv, badkar samt dusch med eleganta duschväggar. Badrummet har golvvärme, infällda spotlights och badrumsinredning från Duravit.

Välkomnande, rymlig hall med god förvaringoch platsbyggd bokhylla.

 

Lägenheten har tillgång till föreningens gemensamma takterrass med vidsträckt utsikt över takåsar. Synnerligen låg månadsavgift. Otroligt solid, äkta förening med likvida tillgångar i kassan och intäkter från komersiella lokaler och kontor. Välskött fastighet med garage, dock kö. Lägenheten disponerar två källarförråd, ca 3+1 kvm.

Mycket attraktivt läge vid Karlavägen nära Karlaplan, Humlegården, Östermalmstorg och Stureplan samt kvarterens butiker, caféer, restauranger och livsmedelsbutiker. Mycket goda kommunikationer med tunnelbana och buss. 

Ia O´Shea
Ia O´Shea Ansvarig Mäklare
Ljuvlig balkong