SÅLD

Kungsholmen  |  Fleminggatan 34, 6tr

4 Rum & Kök  |  96 Kvm

Fleminggatan 34, 6tr

Härlig vindsvåning om 108kvm totalyta (96+10 kvm) med eftersökt läge i hjärtat av Kungsholmen mellan Karlbergskanalen, Västermalmsgallerian och Kronobergsparken. Denna mycket tilltalande våning har en härlig atmosfär, 4.5 m till nock i sällskapsrummet och fina detaljer såsom synliga takbjälkar och knän, murstock samt altan om ca 6 kvm med vidsträckt utsikt. Våningen har högt och fritt läge med utsikt från alla fönster.

Öppen planlösning där sällskapsrummet som har vacker murstock och braskamin är integrerat med det välutrustade köket. Kök med vita snickerier och gott om förvaring. Matplats för 6-10 personer. Allrum/ sovrum med utgång till den ljuvliga altanen och dess härliga utsikt.

Sobert inrett badrum med italienskt kakel och klinkergolv, golvvärme, infällda spotlights och handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare.

Välkomnande hall med plats för avhängning och stor klädkammare.


På övre etage finns rogivande Master bedroom med flera garderober. Mycket bra disposition vilket ger möjlighet till ytterligare ett sovrum på det övre etaget.

Våningen är perfekt belägen mellan Kronobergsparken och Karlbergskanalen. Det är bara några minuters promenad för den shoppingintresserade till den stora Västermalmsgallerian. Här finns ett rikt utbud av butiker, caféer och mysiga restauranger samt ypperliga kommunikationer som T-bana och flera busslinjer.  Mycket attraktivt läge på Kungsholmen med närhet till all tänkbar service samt gångavstånd till centralen på endast 10 minuter.

Ia O´Shea
Ia O´Shea Ansvarig Mäklare
Sällskapsdel med braskamin