5

ROK

142.7 KVM

Östermalm

Skeppargatan 22B

På förfrågan

4484 kr/mån

Vindsvåning - två terrasser - ett par kvarter Strandvägen.

Om Skeppargatan 22B

Nu saluförs denna mycket smakfulla vindsvåning belägen i sekelskiftesfastighet med två terrasser och fantastisk utsikt. Våningen består av två sammanbyggda lägenheter som nu erbjuder två sällskapsrum, två badrum, tre sovrum och två entréer. 

Från våningens huvudentré går en vacker trappa med skräddarsydd matta från William Morrisson. Den välkomnande rymliga hallen har generös plats för ytterkläder och stor inbyggd klädkammare/förvaring.

Våningens ena del består av sällskapsrum med synliga takbjälkar, två anslutande ljusa sovrum och badrum. Det ena sovrummet är mot innergård och den andra med utgång till terrass. I den andra delen av våningen finns spatiöst sällskapsrum med takbjälkar och utgång till terrass, modernt kök och master bedroom mot innergård samt badrum.

Mellan våningens båda sällskapsrum finns vacker hall med takfönster. Våningen har ett flödande ljus och många charmiga attribut som exempelvis synliga takbjälkar, brutet tak, vindskupor och änglatrappa. Genomgående hög standard och mycket generös förvaring. Helkaklade badrum m klinkers och golvvärme. Ett badrum med dusch och tvättpelare, det andra med badkar. Stort master bedroom med garderobsvägg. Nyrenoverat kök med matplats och intilliggande skafferi. 

 

Bostadsrätt

 • Antal rum 5
 • Boarea 142.7 m²
 • Areakälla Uppmätning SS 21054 : 2009
 • Avgift 4484, värme, VA, , bredband, fiber
 • Våning 4, Hiss finns ej
 • Lägenhetsnr 41 /
 • Andelstal 0.0305000%

FÖRENING & BYGGNAD

 • Namn Brf Valfisken 3
 • Byggtyp Flerbostadshus
 • Byggnadsår 1899
 • Uppvärmning
 • Allmänt

  Bostadsrättsförening

  Brf Valfisken 3 är en s k äkta bostadsrättsförening som bildades 1986 och består av 41 bostadslägenheter, varav 40 lägenheter upplåts med bostadsrätt. En bostadslägenhet samt fyra lokaler upplåts med hyresrätt. 
  I avgiften ingår värme, VA och fiber. Föreningens medlemmar disponerar vacker innergård med grillmöjligheter, två cykelrum och ett barnvagnsrum. Gemensam modern tvättstuga. 

  Enligt stadgarna får föreningen debitera överlåtelseavgift om 2,5% och en pantsättningsavgift om 1% av gällande prisbasbelopp. Överlåtelseavgiften debiteras säljaren och pantsättningsavgiften betalas av pantsättaren. Juridisk person accepteras inte, gemensamt ägande godkänns. 

  Välskött förening med mycket god ekonomi.

  Fastigheten Valfisken 3 har taxeringsvärde 69 217 000 kr. Fastighetens byggnadsår är 1899 och ombyggnadsåret är 1980. Lägenhetsytan är 2 769 kvm och lokalytan är 541 kvm. Marken är friköpt. Föreningen förvärvade fastigheten år 1986.

  Mycket representativ fastighet som underhållits löpande.

  Ett urval av genomförda renoveringar;

   

   

Intresseanmälan

Fields marked with an * are required
Har du ett liknande objekt?
Pia Barksenius
Ansvarig Mäklare
Oscars fastighetsmäkleri Storgatan 29 114 55 Stockholm Telefon: 08 545 675 00 info@oscarsmakleri.se