2

ROK

49 KVM

Östermalm/Nedre Gärdet

Melodislingan 34

5.700.000 KR /högstbjudande

4117 kr/mån

Exklusiv design - Stor balkong - Öppen planlösning - Unikt servicekoncept - Juridisk person acc

Om Melodislingan 34

Säljs på ritning! Välkommen som första boende till denna moderna och välplanerade lägenhet med generöst vardagsrum och kök i öppen planlösning samt utgång till den stora balkongen med två par-fönsterdörrar för ett fantastiskt ljusinsläpp. Optimalt planerad i en vacker och stilren design. Öppen och trevlig planlösning mellan vardagsrum och kök. Stort sovrum och generöst badrum med dusch. Det välutrustade köket med skåpinredning Lotus White från Sie Matic, all maskinell utrustning från Miele samt bänkskiva och stänkskydd i stenkomposit Umbra Calypso Nebula.från Silestone,  

Det rymliga och stilrena badrummet är utrustat med dusch, wc från Sanova, skåpsinredning från Aspen, handdukstork, golvvärme samt tvättmaskin av kombimodell.

Genomgående vacker enstavsparkett i ek. Garderober från Kvänum. Denna lägenhet, som säljs på ritning, har allt vad en riktig livsnjutare letar efter - och mer därtill!

För ytterligare information vänligen ring Gerd Fernberger 0733-59 99 06

Ett förstklassigt boende som erbjuder tillgång till 600 kvm lounge med servicevärdinna, stort fullutrustat gym, flera mötesrum, tre gästlägenheter, generös festlokal för ca 40 gäster,sällskapsytor för lek och rekreation och mycket mer. I likhet med de servicefunktionerna i fastigheten, är även våningen givetvis i toppklass. Garageplats finns i fastigheten. Juridisk person accepteras.

Läs om hela projektet på www.sveasymfoni.se

Våningen ligger i ett lugnt och trevligt läge på Östermalm/ Nedre Gärdet med närhet till både grönområden och pulsen i city. Mycket goda kommunikationer med närhet till både tunnelbana och buss. Utöver en väldisponerad våning med materialval av högsta klass kommer ett boende i Brf Svea Symfoni därutöver innefatta tillgång till flertalet servicefunktioner som gör vardagen än mer behaglig och njutbar. 

I Brf Svea Symfoni och Brf Svea Serenad kommer det dessutom att finnas ett antal tilläggstjänster som tas fram i samråd med medlemmarna som bor i föreningarna. Exempel på tilläggstjänster är biltvätt och däckbyte, städning, tvätt, fönsterputsning, mottagning och inplockning av livsmedelsleveranser, tillsyn vid resor, möjlighet att ta emot bud och leveranser när du inte är hemma, service av bilen, bilhyra, enklare hantverksservice av hantverkare knuten till huset, barnpassning, färdiglagad mat till dörren och lånecyklar.

Bostadsrätt

 • Antal rum 2
 • Boarea 49 m²
 • Areakälla ekonomisk plan
 • Avgift 4117,
 • Våning 1, Hiss finns
 • Lägenhetsnr 8-1102 / 1102
 • Andelstal 0.6092%

FÖRENING & BYGGNAD

 • Namn Brf Svea Symfoni
 • Byggtyp Flerbostadshus
 • Byggnadsår 2019
 • Fönster 3-glas
 • Uppvärmning Fjärrvärme med golvvärmr
 • Allmänt

  Föreningen Brf Svea Symfoni.
  Föreningen är en äkta bostadsrätttsförening som upplåter 103 lägenheter med bostadsrätt samt förfogar över ett garage med 70 garageplatser förberedda för hybrid. Grundkostnad 2 450 kr/mån.

  Boendeparkering i området. Folkbokförda kan söka tillstånd hos Stockholm Stad, www.stockholm.se.

  Avgiften för periodbetalning är 1 100 kr/mån. Avgiften för dygnsbiljett är 75 kronor. En administrativ avgift om 300 kronor tas ut vid nyansökan, områdesbyte eller fordonsbyte.

  Svea Symfoni har ca 70 platser, Svea Serenad har ca 74 platser och garaget sköts av Parkando, både tilldelning av platser och avtal. Det är kötur enligt tid för intresseanmälan för garage.

  Kontaktperson på Parkando är Linn Eriksson, mail: linn.eriksson@parkando.se

  Ett boende i Brf Svea Symfoni innebär att du kan ta del av en lång rad servicefunktioner som förenklar vardagen och sätter guldkant på tillvaron. Reception med conciergeservice i avkopplande lounge om 600 kvm som är bemannad på heltid.. Här finns alla faciliteter som dagstidningar och magasin samt möjlighet att sitta ner och ta en kaffe. Den heltidsanställda värdinnan ordnar med allt från att vattna blommor, hämta post, lämna och leverera kemtvätt och skomakeri.

  Juridisk person accepteras.

  Flera olika aktiviteter arrangeras för de boende varje vecka, t ex middag en kväll och nybakat bröd en annan kväll. Aktiviteterna annonseras i det veckovisa nyhetsbrevet. I den fantastiska loungen om 600 kvm finns generös festlokal för ca 40 gäster, fullt utrustat kök, stort gym med tränare från InMo 1 ggr/vecka, flera mötesrum, lekrum för barn, tre gästlägenheter, hiss direkt ner i garaget, trådlöst nätverk och elcykel pool. Gästlägenheterna för de boendes gäster finns att hyra till en mycket rimlig kostnad.

  Vattenburen golvvärme i alla lägenheter med golvvärmefördelare.

  TV/tele/it , gemensamt uttagsnät för data, TV och telefoni med RJ45-uttag.Kabel-TV och bredband tecknas med eget abonnemang.

  Porttelefon med bildöverföring. Verisure brandlarm med möjlighet till inbrottslarm.

  Postboxar i trapphus, entréplan. Tidningshållare vid lägenhetsdörr.

  Barnvagnsförråd finns i varje trapphus på nedre eller övre garageplan, åtkomlig med hiss från entréplan. Cykelförråd finns. Sopkassuner på gården Melodislingan samt källsortering på Löjtnantlsgatan.

  Boende i brf Svea Symfoni får även tillgång till en rad rabatterade tilläggstjänster i närområdet genom en s k Pluss Club. Här finns allt ifrån tvätt, städning till hotell, restauranger och skönhetsvård.

Intresseanmälan

Fields marked with an * are required
Har du ett liknande objekt?
Gerd Fernberger
Ansvarig Mäklare
Vacker allé

Vacker allé

Musikhögskolan

Musikhögskolan

Melodislingan

Melodislingan

Planlösning

Planlösning

Inspirationsbild

Inspirationsbild

Restaurang Krubb i området

Restaurang Krubb i området

Musikhögskolan

Musikhögskolan

Musikhögskolan

Musikhögskolan

Områdesbild

Områdesbild

Fasad (2)

Fasad (2)

Fasad

Fasad

Stadion

Stadion

Fontänen i Starrängsringen

Fontänen i Starrängsringen

Svea torn

Svea torn

Fältöversten

Fältöversten

Östermalmstorg

Östermalmstorg

Allén Valhallavägen

Allén Valhallavägen

Karlaplan

Karlaplan

Strandvägen

Strandvägen

Strandbryggan

Strandbryggan

Oscars fastighetsmäkleri Storgatan 29 114 55 Stockholm Telefon: 08 545 675 00 info@oscarsmakleri.se