6

ROK

125,5 KVM

Östermalm

Melodislingan 10, 5 tr

7624 kr/mån

Säljs på ritning! Exklusiv våning, högt läge, stor terrass, balkong

Om Melodislingan 10, 5 tr

Säljs på ritning! Välkommen som första boende till denna moderna och välplanerade våning näst högst upp med generöst vardagsrum och kök i öppen planlösning i en stilren och vacker design. Optimalt planerad, stor terrass med morgonsol samt en rymlig balkong med eftermiddag/ kvällssol. Det generösa och ljusa vardagsrummet har två par-fönsterdörrar med utgång till den rymliga balkongen med eftermiddag/ kvällssol. Öppen och trevlig planlösning mellan vardagsrum och kök som utgör själva navet i denna eleganta våning. Fem rymliga sovrum, varav två med utgång till den stora terrassen. Det välutrustade köket med vit skåpinredning är från Sie Matic, all maskinell utrustning från Miele och bänkskiva samt stänkskydd i Silestone. Stort, helkaklat badrum med golv i klassisk carrara marmor. Det rymliga badrummet är utrustat med dusch, wc från Sanova, skåpsinredning från Aspen, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Gästtoalett i anslutning till hallen i entrén. Ytterligare en rymlig hall som binder samman sovrum och vardagsrum. Genomgående vacker vitlaserad enstavsparkett i ek. Garderober från Kvänum. Denna våning, som säljs på ritning, har allt vad en riktig livsnjutare letar efter - och mer därtill! I likhet med de servicefunktionerna i fastigheten, är även våningen givetvis i toppklass. Garageplats finns att överta. Juridisk person kan accepteras,kräver beslut från enig Brf styrelse. Våningen ligger i ett lugnt och trevligt läge på Östermalm med närhet till både grönområden och pulsen i city. Mycket goda kommunikationer med närhet till både tunnelbana och buss. Utöver en väldisponerad våning med materialval av mycket god kvalité kommer ett boende i Brf Svea Fanfar 1 därutöver innefatta tillgång till flertalet servicefunktioner som gör vardagen än mer behaglig och njutbar. Exempel på detta är gemensam lounge med bemannad reception, gym, hiss direkt ner i garaget, lounge och festlokal. Läs om hela projektet på www.sveafanfar.se För ytterligare information vänligen ring Gerd Fernberger 0733-59 99 06 Nedan finner du det grundutbud av servicefunktioner som ett boende i Brf Svea Fanfar 1 omfattas av: o Gym o Bemannad reception/concierge o En skön lobby/lounge med soffa och ett par fåtöljer där det finns dagstidningar och magasin, och möjlighet att sitta ner och ta en kaffe. o Fest/gemensamhetslokal o Konferensrum med plats för 6 personer - Perfekt för egenföretagare eller föreningar o Övernattningslägenhet finns att hyra Utöver ovan kommer det i Svea Fanfar dessutom finnas ett antal tilläggstjänster som tas fram i samråd med dig som kommer att bo i föreningen. Exempel på tilläggstjänster är biltvätt och däckbyte, städning, tvätt, fönsterputsning, mottagning och inplockning av livsmedelsleveranser, tillsyn vid resor, möjlighet att ta emot bud och leveranser när du inte är hemma, service av bilen, bilhyra, enklare hantverksservice av hantverkare knuten till huset, barnpassning, färdiglagad mat till dörren och lånecyklar.

Lägenhet

 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Antal rum 6
 • Boarea 125,5 m²
 • Areakälla föreningens information
 • Avgift 7624 kr, inkl värme, VA
 • Våning 5 av 6, hiss finns
 • Lägenhetsnr 2:1502/1502
 • Andelstal 1,2974

FÖRENING

 • Namn Brf Svea Fanfar 1
 • Allmänt Föreningen Brf Svea Fanfar 1.
  Föreningen är en äkta bostadsrätttsförening som upplåter 92 lägenheter med bostadsrätt samt förfogar över ett garage med 82 garageplatser som hyrs ut via av bostadsrättsföreningen helägt parkeringsbolag.

  Ett boende i Brf Svea Fanfar 1 innebär att du kan ta del av en lång rad servicefunktioner som förenklar vardagen och sätter guldkant på tillvaron. Reception med conciergeservice i avkopplande lounge med soffa och fåtöljer. Här finns dagstidningar och magasin och möjlighet att sitta ner och ta en kaffe. Den heltidsanställda värdinnan ordnar med allt från att vattna blommor, hämta post, lämna och leverera kemtvätt och skomakeri. Flera olika aktiviteter arrangeras för de boende varje vecka, t ex middag en kväll och nybakat bröd en annan kväll. Aktiviteterna annonseras i det veckovisa nyhetsbrevet. I loungen finns även festlokal, gym och hiss direkt ner i garaget. Övernattningslägenhet för de boendes gäster finns att hyra till en mycket rimlig kostnad.

  Boende i brf Svea Fanfar 1 får även tillgång till en rad rabatterade tilläggstjänster i närområdet genom en s k Pluss Club. Här finns allt ifrån tvätt, städning till hotell, restauranger och skönhetsvård.

BYGGNAD

 • Byggtyp Flerbostadshus
 • Byggnadsår 2015
 • Fönster 3-glas
 • Uppvärmning Fjärrvärme
Gerd Fernberger
Ansvarig mäklare

Planskiss

Svea Fanfar

Detalj

Närmiljö

Klocktornet

Närmiljö

Grönskande allé

Svea Fanfar

Närmiljö

Stadion

Planskiss

Oscars fastighetsmäkleri Storgatan 29 114 55 Stockholm Telefon: 08 545 675 00 info@oscarsmakleri.se