2

ROK

47,5 KVM

Östermalm

Melodislingan 7, 1 tr, våningsplan 2

3567 kr/mån

Exklusiv våning med två mindre balkonger i sydväst.

Om Melodislingan 7, 1 tr, våningsplan 2

Välkommen till denna nyproducerade och ytterst välplanerade lägenhet med två mindre balkonger, öppen planlösning och en stilren och vacker design. Fri utsikt med soligt läge över Valhallavägen och Östermalm. Vardagsrummet och kök i öppen planlösning med två helglasade pardörrar för ett fantastiskt ljusinsläpp samt utgång till balkonger med fri utsikt i sydvästläge. Det stilrena köket med grafitgrå skåpinredning är från märket SieMatic, stänkskydd och arbetsyta i SileStone (Carrara utförande) all maskinell utrustning från Miele i rostfri design och blandare i mässing.

Genomgående vacker enstavsparkett i ask. Garderober från Kvänum. Badrummet är elegant och stilrent med helkaklade vita väggar, inredning från Aspen och golv i klassiskt italienskt Carrara marmor. Det rymliga sovrummet är ljust och behagligt med fönster mot entréloggia samt garderober med skjutdörrar. Entrén är trevlig och inbjudande med goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober med skjutdörrar.

Denna lägenhet har allt vad en riktig livsnjutare letar efter, de fantastiska servicefunktionerna i fastigheten, nyöppnade restaurangen Proviant i bottenplanet och den vackra nybyggda musikhögskolan intill med sitt rika utbud av kulturaktiviteter. Nedgång till tunnelbanan i fastigheten.

Lägenheten ligger i ett lugnt och trevligt läge på Östermalm med närhet till både grönområden och pulsen i city. Mycket goda kommunikationer med närhet till både tunnelbana och buss. Utöver en väldisponerad lägenhet med materialval av mycket god kvalité kommer ett boende i Brf Svea Fanfar 1 därutöver innefatta tillgång till flertalet servicefunktioner som gör vardagen än mer behaglig och njutbar. Exempel på detta är gemensam lounge med bemannad reception, gym, hiss direkt ner i garaget och festlokal samt gästlägenhet att hyra.

Lägenhet

 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Antal rum 2
 • Boarea 47,5 m²
 • Areakälla föreningens information
 • Avgift 3567 kr, Inkl. värme, VA, kabel-tv (bas)samt servicedel
 • Våning 1 av 5, hiss finns
 • Lägenhetsnr 1-1101/1101
 • Andelstal 0,607

FÖRENING

 • Namn Brf Svea Fanfar 1
 • Allmänt Föreningen Brf Svea Fanfar 1.
  Föreningen är en äkta bostadsrätttsförening som upplåter 92 lägenheter med bostadsrätt samt förfogar över ett garage med 82 garageplatser som hyrs ut via av bostadsrättsföreningen helägt parkeringsbolag.

  Ett boende i Brf Svea Fanfar 1 innebär att du kan ta del av en lång rad servicefunktioner som förenklar vardagen och sätter guldkant på tillvaron. Reception med conciergeservice i avkopplande lounge med soffa och fåtöljer. Här finns dagstidningar och magasin och möjlighet att sitta ner och ta en kaffe. Den heltidsanställda värdinnan ordnar med allt från att vattna blommor, hämta post, lämna och leverera kemtvätt och skomakeri. Flera olika aktiviteter arrangeras för de boende varje vecka, t ex middag en kväll och nybakat bröd en annan kväll. Aktiviteterna annonseras i det veckovisa nyhetsbrevet. I loungen finns även festlokal, gym och hiss direkt ner i garaget. Övernattningslägenhet för de boendes gäster finns att hyra till en mycket rimlig kostnad.

  Boende i brf Svea Fanfar 1 får även tillgång till en rad rabatterade tilläggstjänster i närområdet genom en s k Pluss Club. Här finns allt ifrån tvätt, städning till hotell, restauranger och skönhetsvård.

BYGGNAD

 • Byggtyp Flerbostadshus
 • Byggnadsår 2015
 • Fönster 3-glas
 • Uppvärmning Fjärrvärme
Gerd Fernberger
Ansvarig mäklare

Öppen planlösning

Stilrent kök

Köket

Ansvarig mäklare Gerd Fernberger

Rymligt sovrum

Stort badrum

Hall

Planskiss

Utsikt från balkonger

Utsikt

Utsikt

Fasaden

Svea Fanfar

Musikhögskolan

Områdesbild

Trapphus

Reception i servicedelen

Gym i servicedelen

Loungen

Fullutrustat kök i servicedelen

Matsal för många gäster

Områdesbild

Stadion

Planskiss

Oscars fastighetsmäkleri Storgatan 29 114 55 Stockholm Telefon: 08 545 675 00 info@oscarsmakleri.se