3

ROK

83 KVM

Östermalm

Fryxellsgatan 1A, 5 tr

3715 kr/mån

Elegant och stilfull våning med kungsbalkong

Om Fryxellsgatan 1A, 5 tr

ACCEPTERAT PRIS. Elegant och stilfull kungsvåning med optimal planlösning som nyligen omsorgsfullt renoverats till absolut toppskick. En arkitektonisk dröm med designade detaljer i smakfull harmoni med påkostade materialval och detaljutförande av högsta kvalité. Högt och fritt belägen med ljuvlig kungsbalkong om ca 8 kvm med vidsträckt utsikt över takåsar i representativ fastighet anno 1927. Denna mycket ljusa våning har en fantastiskt bra ytdisposition med genomgående och öppen planlösning. Flertalet stora fönster ger ett flödande ljus och den härliga taköjden bidrar till underbar rymd och atmosfär. Genomgående smakfullt mörkpigmenterad ekparkett.

Vardagsrummet som som är rymligt har fungerande öppen spis och är integrerat med det smakfulla köket i vitt. Modernt kök med all maskinell utrustning samt vinkyl från Siemens och bänkskiva i carreramarmor. Rikligt med förvaring och arbetsyta. Matsalsdel för 8-10 personer.

Generöst Master bedroom med platsbyggd garderobsvägg och utgång till den fantastiska kungsbalkongen i soligt sydvästläge. Ytterligare ett mindre sovrum med garderober.

Högklassigt och ytterst stilrent badrum med dusch, golvvärme, infällda spotlights och tvättmaskin. Möblerbar innerhall med garderobsvägg och platsbyggda bokhyllor. Entré med originalavhängning och gästwc.

Unikt livsstilsboende på Östermalm med Stureplan och Humlegården på nära gångavstånd. Dessutom nära till Lill Jansskogen samt flera trivsamma restauranger, caféer, butiker i närliggande kvarter. Mycket bra kommunikationer.

Lägenhet

 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Antal rum 3
 • Boarea 83 m²
 • Areakälla faktisk uppmätn norm SS 021054
 • Avgift 3715 kr, inkl värme, VA & sophantering
 • Våning 5 av 5, hiss finns
 • Lägenhetsnr 1151/ 1501
 • Andelstal 3,29

FÖRENING

 • Namn Brf Sälgen 7
 • Allmänt Fastigheten byggdes 1927. Föreningen bildades år 1998, och förvärvade fastigheten år 2000. Föreningen upplåter 31 lägenheter med bostadsrätt och en lokal med hyresrätt. Ekonomiska förvaltning ombesörjs av SBC.

  Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intresse genom att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter under nyttjanderätt och utan tidsbegränsning.

  Byggnadens totalyta är enligt taxeringsbeskedet 3 202 kvm, varav 2 652 kvm utgör lägenhetsyta och 550 kvm utgör lokalyta.

BYGGNAD

 • Byggtyp Flerbostadshus
 • Byggnadsår 1927
 • Fönster 2-glas
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Övrigt Kv Sälgen 7. Fryxellsgatan 1 och Rådmansgatan 20. Byggår 1927, . Bostadsyta om 2 652 kvm. Lokalyta om 550 kvm. Taxeringsvärde 76 420 000 kr. Följande renoveringar har skett; 2016 Takomläggning, 2008 Gårdsrenovering, 2006: Nytt styr- och reglersystem för fjärrvärme har installerats. Ytterport, hissschakt och entrén har målats. 2005: Säkerhetsdörrar installerades. 2003-2004: Rör- och elstambyte har genomförts. Byggnadens totalyta är enligt taxeringsbeskedet 3 181 kvm, varav 2 571 kvm utgör lägenhetsyta och 610 kvm utgör lokalyta. För mer information vänligen se föreningens hemsida http://salgen7.bostadsratterna.se/ Under vintern 2016-17 kommer föreningen att renovera och modernisera båda hissarna i fastigheten.
Ia O'Shea
Ansvarig mäklare

Genomgående planlösning

Kungsbalkong med vidsträckt utsikt

Kungsbalkong

Planskiss

Ska du sälja? Låt mig värdera din lägenhet!

Stilrent

Öppen spis

Öppet kök

Köket

Stämningsfullt kök

Detalj

Detalj

Matsalsdel

Vinkyl i köket

Detalj

Öppen planlösning

Kungsbalkong

Generöst sovrum med utgång till den ljuvliga balkongen

Sovrum

Sovrum

Sovrum med garderobsväg

Kungsbalkong

Kungsbalkong

Mindre sovrum

Detalj

Garderober i mindre sovrum

Badrum

Genomgående planlösning

Välkomnande hall

Gästwc i hallen

Välkomnande hall

Detalj i trapphuset

Fasad

Planskiss

Planskiss

Planskiss

Oscars fastighetsmäkleri Storgatan 29 114 55 Stockholm Telefon: 08 545 675 00 info@oscarsmakleri.se