3

ROK

97 KVM

Östermalm - Lärkstaden

Uggelviksgatan 12, 4 tr

5348 kr/mån

Exklusivt boende med inhouseservice - Lärkstaden

Om Uggelviksgatan 12, 4 tr

Exklusivt boende med inhouseservice och ett ytterst attraktivt läge i Lärkstaden. Interiört är våningen anpassad efter dagens krav på en modern livsstil med genomgående planlösning, stora fönsterpartier och härligt ljusinsläpp från två håll. Synnerligen väldisponerad och social yta.

Stilrent kök med ljusa släta luckor från det danska designköket HTH med bänkskiva i granit, all maskinell utrustning från Siemens samt vinkyl från Smeg. Köket som har generös matplats för 6-8 personer är i öppen planlösning med det underbara sällskapsrummet. Stort Master Bedroom med walk-in-closet och ett badrum en suite. Badrummet är helkaklat med klinker och dusch. Master Bedroom är belägen mot innergården och har utgång till balkongen. Ytterligare ett rymligt sovrum är beläget i anslutning till vardagsrummet.

Välkomnande, möblerbar och rymlig hall med god förvaring i form av skjutdörrsgarderob i vitt glas från Lumi. Här nås också det andra rymliga badrummet som är helkaklat med dusch, klinkers, tvättmaskin och torktumlare. All badrumsinredning från Aspen. Våningen har genomgående enstavig ekparkett från Kährs.

Alla våningar i föreningen har larm. I månadsavgiften ingår också en unik exklusiv inhouseservice. På de 350 kvadratmetrarna finns reception, gym, lounge, gästlägenhet, festlokal med intilliggande kök, konferensrum samt stor gemensam terrass. Husets egna värdinna, Tina, erbjuder en rad servicetjänster som redan ingår i avgiften, exempelvis semesterpassning, hämtning & lämning av kemtvätt och posthantering. Garage i fastigheten. Våningen disponerar ett källarförråd.

Närhet till mycket goda kommunikationer med tunnelbana ett flertal innerstadsbussar. Gångavstånd till Stureplan, Fältöversten och Humlegården. Närhet till underbara strövområden, löprundor och grönområden i Liljanskogen samt övrig service.

Lägenhet

 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Antal rum 3
 • Boarea 97 m²
 • Areakälla ekonomisk plan
 • Avgift 5348 kr, inkl värme, VA, serviceytor, larm(Verisure) brandskydd
 • Våning 4 av 6, hiss finns
 • Lägenhetsnr U-2142
 • Andelstal 1,3195

FÖRENING

 • Namn Brf Sädesärlan 6
 • Allmänt Brf Sädesärlan, som är en äkta förening, äger fastigheterna Sädesärlan 7 och 8 om totalt
  2 109 kvm tomtyta. Föreningen förfogar över 7 365 kvm bostadsyta samt 275 kvm lokalyta fördelad på tre lokaler mot Danderydsgatan. Föreningen upplåter 77 lägenheter med bostadrätt samt förfogar över ett garage med 45 bilplatser som hyrs ut via av bostadsrättsföreningen helägt parkeringsbolag. Flertalet lägenheter har förråd i källare eller entréplan.
  Föreningen erbjuder sina medlemmar service och tjänster i enlighet med ett avtal (Plussbolig) mellan bostadsrättsföreningen och Selvaag.
  Tomten är friköpt. Juridisk person accepteras ej. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift på 443 kr och en överlåtelseavgift på 1.108 kr som betalas av köparen.

  PLUSSBOLIG

  Med det unika livsstilskonceptet, Plussbolig - det förlängda hemmet, erbjuds boende i Brf Sädesärlan tjänster som regleras i ett avtal om 15-20 år mellan Brf Sädesärlan och servicebolaget. Serviceavgiften ingår i årsavgiften för lägenheterna. Plussbolig är ett koncept som utvecklats av det norska bostadsföretaget Selvaag och blivit en stor framgång i Norge. Idag finns ca 1000 färdigbyggda Plussboligbostäder. Sädesärlan är det första i Sverige.

  Som boende får du tillgång till lounge, festlokal med fullt utrustat kök, träningsrum och en gästlägenhet med hotellstandard. Loungen är bemannad dagtid och här tas du omhand av Sädesärlans egen värd när du vill koppla av, genomföra jobbmöten, träffa vänner och härbärgera gäster. Andra tilläggstjänster som ökar din bekvämlighet ytterligare kan väljas i "Plussmenyn" och beställas i receptionen.

  PlussBas (ingår):

  Bemannad lounge med receptionstjänster
  Dagstidningar och ett urval tidskrifter
  Gratis kaffebar
  Gratis internetstation och trådlöst nätverk
  Gym
  Städning och daglig tillsyn av servicområdet
  Blommor och utsmyckning
  Underhåll av inventarier och utrustning
  Semesterservice
  Enklare posttjänster
  Nyckelförvaring

  PlussMeny (betalas av den enskilde):

  Catering och service för sällskap
  Konferenslokaler
  Övernattningslägenhet
  Övriga tilläggstjänster

  För mer information, se föreningens hemsida; www.brfsadesarlan6.se

BYGGNAD

 • Byggtyp Flerbostadshus
Ia O'Shea
Ansvarig mäklare

Balkong

Stilrent kök från HTH

Vardagsrum

Balkong

Planskiss

Vardagsrum

Detalj

Kök

Detalj

Kök

Stilrent kök från HTH

Exklusiva köksmaskiner

Master Bedroom med Walk in closet

Master Bedroom

Välkomnande hall

Walk in closet

Walk in closet

Badrum 2

Sovrum2

Sovrum2

Sovrum2

Badrum

Stort badrum

Fasad

Gemensam terrass

Lounge

Gym

Lounge

Konferensrum/ Festlokal

Lounge

Planskiss

Planskiss

Planskiss

Oscars fastighetsmäkleri Storgatan 29 114 55 Stockholm Telefon: 08 545 675 00 info@oscarsmakleri.se