4

ROK

125,5 KVM

Östermalm

Melodislingan

25 000 000 kr /högstbjudande

7623 kr/mån

Exklusiv takvåning, öppen spis, panoramautsikt & altan om 48 kvm

Exklusivt penthouse med panoramautsikt, stora fönsterpartier från golv till tak och fönster i tre väderstreck högst upp med en fantastisk altan/uterum om ca 48 kvm samt direkt access med hiss ned till garaget och bra garageplats.

Generöst och exklusivt sällskapsrum och kök i öppen planlösning med fönster i tre väderstreck, specialdesignad öppen spis, längsgående panoramafönster med Veluxgardiner från golv till tak med stora skjutdörrspartier som leder ut till den fantastiska altanen/uterummet. Öppen och trevlig planlösning mellan sällskapsrum och kök som utgör själva navet i denna eleganta våning.

Mycket rymligt master bedroom med två stora garderobsväggar med skjutdörrar för utmärkt förvaring. Ytterligare två rymliga sovrum med garderober för bra förvaring. Exklusivt kök med antracitgråa släta luckor från Sie Matic, elegant köksö med gott om förvaring, vinkyl och arbetsytor i marmor. Samtliga vitvaror är från Miele som induktionshäll, fläkt, diskmaskin, dubbla kyl och frys. Bänkskiva och stänkskydd i carraramarmor.

Stort, helkaklat badrum med golv i granitkeramik. Det rymliga badrummet är utrustat med exklusivt badkar med takdusch och toalett från Sanova, skåpinredning från Aspen, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Ytterligare ett badrum med dusch, toalett, handdukstork samt tvättställ infälld i kommod.

Rymlig och välkomnade hall/entré med hel garderobsvägg med skjutdörrar. Genomgående vacker ljus enstavsparkett i ek. Garderober från Kvänum. Våningen disponerar flera förråd i källaren. Garageplats finns att överta. Juridisk person accepteras. Denna unika våning har allt vad en riktig livsnjutare letar efter, exklusivt och stilrent i toppklass.

Utöver en väldisponerad våning med exklusiva materialval av högsta kvalitet kommer ni som boende i Brf Svea Fanfar 1 därutöver att ta del av en exklusiv inhouseservice. Bemannad reception/concierge, välutrustat gym, en skön lobby/lounge med soffa och fåtöljer där det finns dagstidningar och magasin samt möjlighet att ta en kopp kaffe, gästlägenhet att hyra, festlokal med intilliggande kök med restaurangstandard som sätter guldkant på tillvaron. Hiss direkt ner i garaget.

Vänligen kontakta mäklaren Gerd Fernberger 0733-599906 för anmälan och visning

Våningen ligger i ett lugnt och synnerligen attraktivt område på Östermalm med närhet till både grönområden och pulsen i city. Mycket goda kommunikationer med såväl tunnelbana som buss. Den nyöppnade restaurangen Proviant och den vackra nybyggda musikhögskolan intill med sitt rika utbud av kulturaktiviteter.

Intresseanmälan

Fields marked with an * are required
> Har du ett liknande objekt?

Öppen planlösning

Altanen

Stilrent kök

Sällskapsrum

Vinkyl

Del av sällskapsrum

Utsikt kväll

Stilren öppen spis

Sällskapsrum

Sällskapsrum

Utsikt kväll

Planskiss

Master bedroom

Master bedroom

Sovrum 2

Sovrum 3

Hall

Exklusivt badrum

Badrum 2

Ansvarig mäklare Gerd Fernberger

Entré

Trapphus

Porten

Fasad

Receptionen i loungedelen

Loungen

Festlokal

Fullutrustat kök i servicedelen

Fullutrustat gym

Gästrum att hyra

Garaget

Områdesbild

Stadion

Restaurang Proviant sommarbild

Restaurang Proviant vinterbild

Lägenhet

 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Antal rum 4
 • Boarea 125,5 m²
 • Areakälla föreningens information
 • Avgift 7623 kr, inkl värme, VA, loungeservice och gym
 • Våning 7 av 7, hiss finns
 • Lägenhetsnr 4-1603
 • Andelstal 1,2974

FÖRENING

 • Namn Brf Svea Fanfar 1
 • Allmänt Föreningen Brf Svea Fanfar 1.
  Föreningen upplåter 92 lägenheter med bostadsrätt samt förfogar över ett garage med 82 bilplatser som hyrs ut via av bostadsrättsföreningen helägt parkeringsbolag.

  Ett boende i Brf Svea Fanfar 1 innebär att du kan ta del av en lång rad servicefunktioner som förenklar vardagen och sätter guldkant på tillvaron. Bemannad reception i loungen, gym, hiss direkt ner i garaget, lounge och festlokal.
  Nedan hittar du ett axplock av de servicefunktioner du kan ta del av i Svea Fanfar.
  Grundutbud
  Gym
  Bemannad reception/concierge
  En skön lobby/lounge med soffa och ett par fåtöljer där det finns dagstidningar och magasin, och möjlighet att sitta ner och ta en kaffe
  Fest/gemensamhetslokal
  Övernattningslägenhet finns att hyra

BYGGNAD

 • Byggtyp Flerbostadshus
 • Byggnadsår 2015
 • Fönster 3-glas
 • Uppvärmning Fjärrvärme
Gerd Fernberger
Ansvarig mäklare
Oscars fastighetsmäkleri Storgatan 29 114 55 Stockholm Telefon: 08 545 675 00 Fax: 08 660 35 05 info@oscarsmakleri.se