2

ROK

50 KVM

Norrmalm - Vasastan - City

Kammakargatan 44

1513 kr/mån

Absolut toppskick! - På uppdrag av BRF Vingråen 32

Om Kammakargatan 44

På uppdrag av Brf Vingråen 32 säljer vi denna nyproducerade lägenhet i representativ fastighet anno 1907. Omgående tillträde är möjligt. Lägenheten är i absolut toppskick med högkvalitiativa materialval. Lägenheten är urspsrungligen en 2:a som

Synnerligen väldisponerad och stilren yta med social, öppen planlösning och högt i tak med stort fönster som skapar en härlig rymd och atmosfär. Sällskapsrummet, som är i öppen planlösning med sovrumsdelen, är lättmöblerat med gott om plats för soffdel och säng Stilrent kök med gråa snickerier med all maskinell utrustning och gott om förvaring. Matplats för 2-3 personer.

Väl tilltaget och sobert inrett badrum med vitt kakel, grått klinkergolv, dusch, golvvärme, infällda sopotlights, vägghängd wc och handdukstork. Förberett för tvättmaskin.

<

Funktion och genomtänkta detaljer såsom vattenburen och el golvvärme, infällda spotlights, USB kontakter, Vadsbo Dosdimmer samt LED-dimmer med Bluetooth teknik som styrs via en app i din smartphone eller surfplatta.

Lägenhetsytan är 50 kvm golvyta. Den totala golvytan i lägenheten, oberoende av vilken takhöjd det är, brukar kallas golvyta eller ibland totalyta. Mätbevis finns.

Välskött förening med mycket god ekonomi, låga avgifter och alla större renoveringar utförda. Prunkande ljussatt innergård där det finns pergola med utemöbler, möjlighet att spela pingis när andan faller på och solstolar för härliga sommardagar. Lägenheten är belägen vid vackraste delen av Drottninggatan och med Tegnérlunden runt hörnet, gångavstånd till Tegnérlunden, Vasaparken och Centralbadet. I området finns ett blomstrande utbud av restauranger, caféer och butiker. Utmärkta kommunikationer med Centralstationen och närhet till T-bana och bussar - allt inom kort promenadavstånd. Perfekt första boende - övernattningslägenhet eller bara bo mitt i city!

Finns även möjlighet att tiita på ytterligare två lägenheter som producerats samtidigt men en golvyta om 34 respektive 38 kvm. Även de är inflyttningsklara. Den om 34 kvm har en egen ingång. Möjlighet finns för privat visning innan den öppna visningen, ring Ia O´Shea 0707-288190 för tidsbokning! Varmt välkommen!

Lägenhet

 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Antal rum 2
 • Boarea 50 m²
 • Areakälla Uppmätning SS 21054 : 2009
 • Avgift 1513 kr, inkl. värme, VA och kabel-tv (basutbud)
 • Våning bv av 5, hiss finns
 • Lägenhetsnr 4417
 • Andelstal 1,946

FÖRENING

 • Namn Brf Vingråen 32
 • Allmänt Brf Vingråen 32 bildades 1998 och består av 2 hus med 3 uppgångar, Kammakargatan 44 och Drottninggatan 81B.I föreningen finns totalt 40 lägenheter, varav 1 hyreslägenhet och 2 lokaler; 1 tandläkare och den största lokal mot Drottninggatan som hyrs av ett eventföretag.

  Fastighetsbeteckningen är Vingråen 31 för Drottninggatan och Vingråen 32 för Kammakargatan.

  Föreningen är en äkta förening. De senaste året har man minskat lokalytorna till förmån för bostadsytor. Försäljningen av denna lägenhet är en del av den processen.

  I fastigheten finns en gemensam tvättstuga i toppskick. Tvättstugan byggdes om 2015 och har 3 nya tvättmaskiner, 1 torktumlare, torkskåp och mangel. Ligger i gårdshusets källare. Till fastigheten hör en mysig innergård med utemöbler och pingisbord. Cykelrum finns. Föreningen är ansluten till stadsnätet och leverantör är Bredband2. Bredband via Bredband2 100 Mb/s ingår i månadsavgiften. Möjlighet finns att ta 1000 Mb/s för tilläggsavgift. Friköpt tomt.

  För ytterligare information se årsredovisning och föreningens hemsida www.vingraen32.se

BYGGNAD

 • Byggtyp Flerbostadshus
 • Byggnadsår 1907 ombyggnadsår 1930
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Övrigt Fastigheten är i gott skick med alla stora renoveringar gjorda. Stammarna byttes i början på 2000-talet, då installerades också ny el. Under början av 2000-talet lades nytt tak på de båda fastigheterna, då gjordes också fasaderna på gårdshusen i ordnig, fasaden mot Drottninggatan målades 2009. OVK 2012. Tvättstuga byggdes om 2015.Under 2017 har följande renoveringar skett; byte av ventiler med äldre standard för värme. Målning av golv i soprum. Renovering av värmesystem. Nytt ventilationsaggregat till stora lokalen. Resterande VVS Kammakargatan BV i samband med lokalsanering. Källarförråd Kammakargatan gårdshus. Källarförråd/ förråd Kammakargatan gatuhus. Lokalsaneringar enligt stämmobeslut- Planerade projekt och underhåll: - Funktionskontroll av spaltventiler i hela BRF - Postlåder i trapphus - Digital bokningstavla till tvättstugan Lägenhetsytan är 50 kvm golvyta. Den totala golvytan i lägenheten, oberoende av vilken takhöjd det är, brukar kallas golvyta eller ibland totalyta. Mätbevis finns. Spekulanter uppmanas att kontrollera bostadsytan om detta är av vikt.
Ia O'Shea
Ansvarig mäklare

Öppen planlösning

Sovrumsdel

Helkaklat ljust badrum

Planskiss

Ljust och fräscht

Härligt ljusinsläpp

Sällskapsrum

Detalj

Detalj

Stilrent kök

Detalj i kök

Kök med matplats

Matplats

Golv

Sovrumsdel

Detalj i sovrumsdel

Sovrumsdel

Fin detalj

Ljust och fint badrum

Badrum med dusch

Härliga Drottninggatan med bubblande gatuliv

Gårdsfasad

Trivsam innergård med planteringar och vacker ljussättning på kvällen

Innergård

Mysig innergård

Innergård med utemöbler och pingisbord

Fasad

Planskiss

Oscars fastighetsmäkleri Storgatan 29 114 55 Stockholm Telefon: 08 545 675 00 info@oscarsmakleri.se