Visning Söndag 28/1 kl. 15:45 - 16:15

1,5

ROK

50 KVM

Norrmalm - Vasastan - City

Kammakargatan 44, Lgh 1

3 950 000 kr /högstbjudande

1513 kr/mån

Absolut toppskick! - På uppdrag av BRF Vingråen 32

Om Kammakargatan 44, Lgh 1

Möjligt att boka privat visning! På uppdrag av Brf Vingråen 32 säljer vi denna nyskapade (2017) lägenhet i absolut toppskick. Välskött förening med mycket god ekonomi och låga avgifter. Vacker jugendfastighet med alla större renoveringar utförda. Omgående tillträde är möjligt, varmt välkommen till en oas mitt i stan!

Synnerligen väldisponerad och stilren yta med social och öppen planlösning. Med högt i tak och stora fönster skapas en underbar rymd och atmosfär. Sällskapsrummet, som är i öppen planlösning med sovrumsdelen, är lättmöblerat med gott om plats för soffdel. Stilrent kök med gråa snickerier med all maskinell utrustning och gott om förvaring.

Ljus och rofylld sovsrumsdel med plats för dubbelsäng.

Sobert inrett vitt helkaklat badrum med dusch, golvvärme, infällda sopotlights, vägghängd wc och handdukstork.

<

Perfekt första boende - eller övernattningslägenhet. Den perfekta kombinationen av ett lugnt men även levande toppläge med bekväm och praktisk närhet till allt. Stureplan, NK, Hötorget och Centralen - allt inom kort promenadavstånd. Funktion och genomtänkta detaljer såsom vattenburen golvvärme, infällda spotlights, Vadsbo Dosdimmer samt LED-dimmer med bluetoothteknik som styrs via en app och bluetooth i din smartphone eller surfplatta.

Lägenhetsytan är 50 kvm golvyta. Den totala golvytan i lägenheten, oberoende av vilken takhöjd det är, brukar kallas golvyta eller ibland totalyta. Mätbevis finns.

Våningen är belägen på en attraktiv levande del i hjärtat av Vasastan/ City. Behagligt gångavstånd till såväl grönskande Tegnérlunden, Vasaparken som Centralbadet och så klart vackraste delen av Drottninggatan. I området finns ett gediget utbud av restauranger, caféer och butiker. Utmärkta kommunikationer, med kort gångavstånd till Centralstationen och närhet till T-bana och bussar.

Brf Vingråen 32 har färdigställt ytterligare tre lägenheter om 38, 38 respektive 34 kvm som är inflyttningsklara och kan visas samtidigt som denna lägenhet.

VISNING

 • 2018-01-28 15:45 - 16:15

Lägenhet

 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Antal rum 1,5
 • Boarea 50 m²
 • Areakälla Uppmätning SS 21054 : 2009
 • Avgift 1513 kr, inkl. värme, VA och kabel-tv (basutbud)
 • Våning bv av 5, hiss finns
 • Lägenhetsnr 1
 • Andelstal 1,946

FÖRENING

 • Namn Brf Vingråen 32
 • Allmänt Brf Vingråen 32 bildades 1998 och består av 2 hus med 3 uppgångar, Kammakargatan 44 och Drottninggatan 81B. Föreningen består av totalt 35 lägenheter varav 31 upplåts med bostadsrätt och 1 som upplåts med hyresrätt samt 2 lokaler som upplåts med hyresrätt. Fastighetsbeteckningen är Vingråen 31 för Drottninggatan och Vingråen 32 för Kammakargatan.

  Föreningen har tidigare klassats som en oäkta bostadsrättsförening, men från och med taxeringsår 2016 deklarerar föreningen som äkta förening eftersom de under året har minskat lokalytor till förmån för bostadsytor. Försäljningen av denna lägenhet är en del av den processen.

  I fastigheten finns en gemensam tvättstuga i toppskick. Tvättstugan byggdes om 2015 och har 3 nya tvättmaskiner, 1 torktumlare, torkskåp och mangel. Ligger i gårdshusets källare. Till fastigheten hör en mysig innergård med utemöbler och pingisbord. Cykelrum finns. Föreningen är ansluten till stadsnätet och leverantör är Bredband2. Bredband via Bredband2 100 Mb/s ingår i månadsavgiften. Möjlighet finns att ta 1000 Mb/s för tilläggsavgift. Friköpt tomt.

  För ytterligare information se årsredovisning och föreningens hemsida www.vingraen32.se

BYGGNAD

 • Byggtyp Flerbostadshus
 • Byggnadsår 1907 ombyggnadsår 1930
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Övrigt Fastigheten är i gott skick med alla stora renoveringar gjorda. Stammarna byttes i början på 2000-talet, då installerades också ny el. Under början av 2000-talet lades nytt tak på de båda fastigheterna, då gjordes också fasaderna på gårdshusen i ordnig, fasaden mot Drottninggatan målades 2009. OVK 2012. Tvättstuga byggdes om 2015.Under 2017 har följande renoveringar skett; byte av ventiler med äldre standard för värme. Målning av golv i soprum. Renovering av värmesystem. Nytt ventilationsaggregat till stora lokalen. Resterande VVS Kammakargatan BV i samband med lokalsanering. Källarförråd Kammakargatan gårdshus. Källarförråd/ förråd Kammakargatan gatuhus. Lokalsaneringar enligt stämmobeslut- Planerade projekt och underhåll: - Funktionskontroll av spaltventiler i hela BRF - Postlåder i trapphus - Digital bokningstavla till tvättstugan Lägenhetsytan är 50 kvm golvyta. Den totala golvytan i lägenheten, oberoende av vilken takhöjd det är, brukar kallas golvyta eller ibland totalyta. Mätbevis finns. Spekulanter uppmanas att kontrollera bostadsytan om detta är av vikt.

Intresseanmälan

Fields marked with an * are required
Har du ett liknande objekt?
Ia O'Shea
Ansvarig mäklare

Öppen planlösning

Sovrumsdel

Helkaklat ljust badrum

Planskiss

Ljust och fräscht

Härligt ljusinsläpp

Sällskapsrum

Detalj

Detalj

Stilrent kök

Detalj i kök

Kök med matplats

Matplats

Golv

Sovrumsdel

Detalj i sovrumsdel

Sovrumsdel

Fin detalj

Ljust och fint badrum

Badrum med dusch

Härliga Drottninggatan med bubblande gatuliv

Gårdsfasad

Trivsam innergård med planteringar och vacker ljussättning på kvällen

Innergård

Mysig innergård

Innergård med utemöbler och pingisbord

Fasad

Planskiss

Oscars fastighetsmäkleri Storgatan 29 114 55 Stockholm Telefon: 08 545 675 00 info@oscarsmakleri.se