2

ROK

49 KVM

Vasastan / Norrmalm

Luntmakargatan 36, 4 tr

4 750 000 kr /högstbjudande

2424 kr/mån

Synnerligen välbelägen cityoas - Högt och fritt - Balkong

Synnerligen välbelägen cityoas i toppskick, med attraktivt läge och nära gångavstånd till Hötorget, Haymarket, Stureplan och Mood-gallerian. Utsökt funkislägenhet, högt och ljust belägen utan insyn, underbar balkong med sol större delen av dagen och optimal, öppen planlösning. Lägenheten är elegant och stilfull, med flertalet stora förnster som ger flödande ljus och rymd. Trivsamt är bara förnamnet!

Vardagsrummet är i öppen planlösning med köket. Vardagsrummet är lättmöblerat med gott om plats för soffdel och matbord. Vardagsrummet har stort fönster och utgång till den härliga balkongen. Köket, som är stilrent, har vita snickerier, ljus granitbänkskiva och har all maskinell utrustning från Siemens och SMEG.

Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och rymlig platsbyggd garderob med skjutdörrar från Elfa.

Påkostat badrum med vitt kakel och carrerra marmor på golvet. Infällda spotligths, inbyggda högtalare, vägghängd wc och blandare från Tapwell. Det sobert inredda badrummet har dusch, golvvärme, handdukstork samt tvättmaskin.

Välkomande hall med gott om förvaring och inbyggd garderob.

Synerligen eftersökt läge i en levande del i hjärtat av Vasastan/ City - nära allt, men ändå ett trivsamt lugn. Hötorget, Stureplan, NK och Mood-gallerian allt inom kort promenadavstånd. Luntmakargatan är en lugn och charmig gata. I dess omgivningar trängs gediget utbud av restauranger och caféer, t.e.x Arirang och den mer urbana Urban Deli med stor grön takterass för trevligt sommarhäng. Som kontrast till citypulsen finns på nära gångavstånd Johannesparken, Observatorielunden, lummiga Tegnérlunden och Humlegården för återhämtning.

Mycket bra kommunikationer till och från fastigheten och utgörs av tunnelbana, busslinjer, pendel- och fjärrtåg samt Arlanda express och flygplatsbussar.

Stambytt fastighet i mycket gott skick. Solid och välskött förening med goda lokalintäkter.

Lägenheten disponerar ett förråd.

Intresseanmälan

Fields marked with an * are required
> Har du ett liknande objekt?

Köket

Stort och luftigt rum

Öppen planlösning

Optimalt planerad lägenhet

Härliga balkongen

Sovrum

Badrum

Planskiss

Humlegården

Cityoas

Tegnerlunden

Drottninggatans myller

Lägenhet

 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Antal rum 2
 • Boarea 49 m²
 • Areakälla Föreningens information
 • Avgift 2424 kr, inkl värme, VA, kabel-tv bas
 • Våning 4 av 6, hiss finns
 • Lägenhetsnr 1402/24
 • Andelstal 4,2152

FÖRENING

 • Namn Brf Den lilla oxen
 • Allmänt Brf Den lilla oxen, som är en äkta förening, bildades 2009 & förvärvade fastigheten 2010. Föreningen har 26 st lägenheter om 1 337 kvm, varav 1 hyreslägenhet om 50 kvm samt 3 hyreslokaler om totalt 758 kvm.
  Föreninge genomförde 2013-2016 omfattade renoveringar som finansierades till fullo genom att upplåta råvinden med bostadsrätt samt försäljning av två hyreslägenheter.
  Medlemmarna disponerar gemensamt tvättstuga, torkrum, cykelförråd samt uteplats.

BYGGNAD

 • Byggtyp Flerbostadshus
 • Byggnadsår 1939 oå 1987
 • Övrigt Fastigheten äger och förvaltar fastigheten Oxen Mindre 31 på adressen Luntmakargatan 36 i Stockholm. Fastigheten bebyggdes 1939 och förvärvades av föreningen 2010. Utfört underhåll: 2013 - stambyte av elstigar och elcentral, nya badrum i samtliga lägenheter och nätverksinstallation 2014 - Värmeinjustering och ventilbyte (stamventiler och radiatorventiler) 2015 - Ny tvättstuga i källarplan och nya källarförråd 2016 - Hissrenovering samt tätning av ventilationskanaler 2017 - Nya digitala lås i entré/soprum/tvättstuga, fönsterrenovering med energiglas Planerat underhåll: 2017/18 - fasadtvätt
Ia O'Shea
Ansvarig mäklare
Oscars fastighetsmäkleri Storgatan 29 114 55 Stockholm Telefon: 08 545 675 00 Fax: 08 660 35 05 info@oscarsmakleri.se