4

ROK

94 KVM

Vasastan

Gävlegatan 26, 4 tr

4700 kr/mån

Exklusivt, sällskapsytor, tre balkonger, tre sovrum, två badrum

Om Gävlegatan 26, 4 tr

Exklusivt boende i välplanerad och familjevänlig, nyproducerad våning i Vasastan. Generöst vardagsrum och kök i öppen planlösning, tre bra sovrum, tre balkonger, två badrum samt ypperlig förvaring i flertalet garderober.

Genomgående planlösning, exklusiva materialval och fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Smakfullt, stilrent kök med vit skåpinredning från det danska designköket HTH, bänk och stänkskydd i marmorkomposit och all maskinell utrustning från Siemens som induktionshäll, diskmaskin, kombinationsugn/micro, kyl och frys side by side.

Det generösa köket är i öppen planlösning med underbart vardagsrum med stora fönsterpartier samt utgång till balkongerna åt båda håll.

Master bed room med utgång till stor balkong, här finns plats för dubbelsäng, hel garderobsvägg med skjutdörrar i spegelglas för bra förvaring.

Exklusivt badrum ensuite klätt med ljus marmorkomposit, här finns dusch, wc och tvättställ infälld i kommod. Ytterligare två bra sovrum, det ena med utgång till balkong.

Stort exklusivt badrum klätt i marmorkomposit med dusch, handfat infälld i kommod och badkar. Här finns tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva i svart marmorkomposit samt väggskåp.

Välkomnande generös hall med Sisalmatta på golvet, två fönster mot gården för fint ljusinsläpp samt hel inredd garderobsvägg och skjutdörrar med spegelglas för ypperlig förvaring.

Genomgående vackra vitlackade stavparkettgolv från Kährs. Garage i huset och hissen går hela vägen ned. Omgående tillträde möjligt. Elektroniskt låssystem. Golvvärme i hela våningen. El-golvvärme i badrummen.

Våningen disponerar ett källarförråd. Kabeltv och bredband via bredbandsbolaget.

Mycket attraktivt läge i Vasastan i den nya Hagastaden med närhet till Vasaparken, Odenplan och Sankt Eriksplan med sitt rika utbud av service, restauranger, caféer och barer.

Gångavstånd till city samt vackra grönområden, underbara strövområden och löprundor i Hagaparken. Närhet till mycket goda kommunikationer med tunnelbana, Citybanan och innerstadsbussar.

Lägenhet

 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Antal rum 4
 • Boarea 94 m²
 • Areakälla ekonomisk plan
 • Avgift 4700 kr, inkl värme, VA, varmvatten debiteras separat
 • Lägenhetsnr 3045
 • Andelstal 0,54

FÖRENING

 • Namn Brf Haga Nova
 • Allmänt FÖRENINGEN
  Brf Haga Nova

  Allmänt om föreningen: I föreningen finns 276 lägenheter, samtliga upplåtes med bostadsrätt. Det finns sex lokaler på gatuplan som upplåts med hyresrätt och två bostadsrättslokaler som upplåts till förskolor. Två övernattningslägenheter samt ca 40 förråd finns att hyra.

  Parkering: I föreningen finns det 173 garageplatser (varav 23 har förråd) och 3 MC-platser. Garageplats kan hyras till en kostnad om ca 2 250 kr/månad. De erbjuds i turordning utifrån när man bokat/köpt sin bostad i föreningen.

  TV: Must-carry TV-utbud ingår (SVT 1, SVT 2, SVT24, barnkanalen och kunskapskanalen).

  Internet: En obligatorisk avgift om 150-200 kr/mån tillkommer för bredband, fiber via Bredbandsbolaget 250/100 mbit.

  Kostnadskommentar Eftersom våningen är nybyggd finns inte någon faktisk driftskostnad. Varmvatten debiteras separat ca 1000 kr/person/år enligt schablon. Hushållsel debiteras separat. Värme upp till 21 grader ingår i avgiften

  Juridisk person: Ja, men bara till en sådan andel att föreningen inte riskerar att bli en oäkta förening.
  Huskropparna uppförs av Einar Matsson, och deras förvaltningsföretag kommer att vara styrelsen för Brf Haga Nova behjälplig de två första åren.

  Föreningen äger marken.

  För mer information se www.haganova.se

  Haga Nova är Hagastadens första bostadskvarter beläget i det som kommer att bli Hagastadens mittpunkt korsningen Gävlegatan/ Norra Stationsgatan. Kvarterets fyra tornhus och mellanliggande lägre husdelar erbjuder en kvalitet utöver det vanliga. De många yteffektiva lägenheterna kompletteras av större lägenheter och etagelägenheter med takterrass på låg delarnas översta våning.

  OM BYGGNADEN
  Arkitekturen i Haga Nova är inspirerad från de klassiska sekelskifteshusen i Vasastan kombinerat med amerikanskt höghus arkitektur. Husens våningar kommer att kopplas samman i vertikala förband med glas och mässing. Entréerna i Haga Nova har dubbel våningshöjd, och de bildar tillsammans med trapphusen en enhetlighet mot fasadens strikta karaktär. Varje trapphus har två stycken hissar. Mellan byggnaderna skapas en privat innergård med grönskande planteringar. Lägenheterna i Haga Nova har ett stort ljusflöde och de flesta har fönster i flera väderstreck. I Haga Nova återfinns välplanerade och yteffektiva lägenheter om två rum och kök, men även större lägenheter, etagevåningar och penthouse.

  EKONOMI
  Föreningens mark innehas med äganderätt. Kallvatten ingår i månadsavgiften. Individuell mätning och debitering tillämpas för varmvatten. Förutom årsavgifterna från bostäder kommer föreningen ha intäkter från uthyrning av lokalerna, garageplatser och övernattningsrum. Extra förråd finns för uthyrning till föreningens medlemmar.

  GEMENSAMMA UTRYMMEN
  Innergård, barvagnsförråd och cykelförråd.

  UPPVÄRMNING OCH VENTILATION
  Fjärrvärme, värmesystem via vattenburen golvvärme där föreningen levererar 21 grader till lägenheten.
  Från- och tilluftsventilation med värmeåtervinning.
  Husen är projekterade efter standarden Miljöbyggnad Guld och får bra energivärden. El- och varmvattenförbrukningen mäts individuellt för varje lägenhet. För dig som vill leva miljövänligt är det enkelt att hålla koll på din egen förbrukning.

  OMGIVNING
  Stockholms innerstad växer norrut mot Solna, här byggs den nya stadsdelen Hagastaden. Stadsdelen ska få 6000 nya bostäder och 50,000 nya arbetsplatser. Byggnaderna i området blir moderna och påkostade, här finns flera av Stockholms just nu mest omtalade byggprojekt som de två skyskraporna Norra Tornen och kvarteret Haga Nova. I Hagastaden möts gammalt och nytt, modern och spännande arkitektur möter Vasastans äldre bebyggelse. Norra Stationsgatan byggs under de närmaste åren om och skapar ett nytt huvudstråk i innerstaden som delar av det gamla och det nya.

  I Hagastaden byggs även grönområden, Norra Stationsparken kommer att skapas och erbjuda grönska, promenadstråk och vattenspeglar. En grön passage kommer att bildas mot Hagaparken, som under många år varit en avkopplande oas för många Vasastadsbor.

  Vasastan är en mycket populär stadsdel i Stockholm. Här blandas många trevliga restauranger och kvarterskrogar med charmiga butiker. För den kulturintresserade finns konstgallerier och teatrar. Vasastan har mycket goda kommunikationer med övriga stadsdelar, närliggande kommuner och Arlanda genom bussar, pendeltåg, tunnelbana och flygbussar.


  NÄROMRÅDE
  I Hagastaden finns mycket bra matbutiker i form av Hemköp och Willys Hemma på Torsplan. Här finns gym, systembolag och snabbmatsrestauranger.

  ..

BYGGNAD

 • Byggtyp Flerbostadshus
 • Byggnadsår 2017
 • Fönster 3-glas
 • Uppvärmning Fjärrvärme
Gerd Fernberger
Ansvarig mäklare

Balkongen med utgång från master bedroom och köket

Vardagsrum

Balkong

Rymlig matplats

Master bedroom

Master bedroom

Master bedroom

Planskiss

Sovrum 2

Sovrum 3

Sovrum 3

Balkongen från master bedroom

Balkongen från master bedroom mot gården

Exklusivt badrum

Exklusivt duschrum intill master bedroom

Hall med utmärkt förvaring

Odenplan

Odenplan

Vasaparken

Vasaparken

Planskiss

Oscars fastighetsmäkleri Storgatan 29 114 55 Stockholm Telefon: 08 545 675 00 info@oscarsmakleri.se