2

ROK

57 KVM

Vasastan / Norrmalm

Luntmakargatan 36

4 250 000 kr /högstbjudande

2822 kr/mån

Nyrenoverad (2017) - öppen planlösning - Kan nyttjas som trea

Om Luntmakargatan 36

Nyrenoverad (2017) lägenhet i absolut toppskick, med attraktivt läge mellan Vasastan och Östermalm. Här bor du med närhet till det mesta som staden erbjuder, kort gångavstånd till Hötorget, Stureplan, NK och Centralen. Utsökt funkislägenhet, ljust belägen utan insyn, med social och öppen planlösning. Lägenheten är funktionell och stilfull, med tre stora fönster som ger ljus och rymd. Denna lägenhet kan med lätthet nyttjas som en trea då arbetsrummet även går att disponera som ytterligare ett sovrum. Trivsamt är bara förnamnet!

Vardagsrummet, som är i öppen planlösning med köket, har enstavs ekparkett och är luftigt och lättmöblerat med gott om plats för soffdel samt matbord. Köksdelen har gråa snickerier, all maskinell utrustning(Siemens) och gott om förvaring. Bänkskiva i Carrera marmor.

Rofylld sovrumsdel, elegant avgränsade med spröjsad glasvägg, har plats för dubbelsäng och förvaring.

Påkostat badrum i vitt med marockansk klinkerdesign på golvet. Badrummet har dusch, infällda spotligths, golvvärme och vägghängd wc. Välkomande hall med infällda spotlights.

Synerligen eftersökt läge i en levande del i hjärtat av Vasastan/ City/ Östermalm - nära allt, men ändå ett trivsamt lugn. Hötorget, Stureplan, NK och Centralen allt inom kort promenadavstånd. Luntmakargatan är en levande och charmig gata. I dess omgivningar trängs gediget utbud av restauranger och caféer, t.e.x Arirang och eklogiska Urban Deli med saluhall och stor grön takterass för trevligt sommarhäng. Som kontrast till citypulsen finns på nära gångavstånd Johannesparken, Observatorielunden, lummiga Tegnérlunden och Humlegården för återhämtning.

Mycket bra kommunikationer som utgörs av tunnelbanans gröna linje, busslinjer, pendel- och fjärrtåg samt Arlanda express och flygplatsbussar. Stambytt fastighet i mycket gott skick. Solid och välskött förening med goda lokalintäkter.

Lägenheten disponerar ett källarförråd.

Lägenhet

 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Antal rum 2
 • Boarea 57 m²
 • Areakälla Uppmätning SS 21054 : 2009
 • Avgift 2822 kr, inkl värme, VA, kabel-tv bas
 • Våning 1 av 6, hiss finns
 • Lägenhetsnr 1104/36
 • Andelstal 8,7967

FÖRENING

 • Namn Brf Den lilla oxen
 • Allmänt Brf Den lilla oxen, som är en äkta förening, bildades 2009 & förvärvade fastigheten 2010. Föreningen har 26 st lägenheter om 1 337 kvm, varav 1 hyreslägenhet om 50 kvm samt 3 hyreslokaler om totalt 758 kvm.
  Föreningen genomförde 2013-2016 omfattade renoveringar som finansierades till fullo genom att upplåta råvinden med bostadsrätt samt försäljning av två hyreslägenheter. Under 2017 har föreningen amorterat ned sina lån med 3 miljoner kronor. Under 2018 planerar man att amortera 1-2 miljoner till.
  Medlemmarna disponerar gemensamt tvättstuga, torkrum, cykelförråd samt uteplats.
  Föreningen äger marken.

BYGGNAD

 • Byggtyp Flerbostadshus
 • Byggnadsår 1939 oå 1987
 • Övrigt Fastigheten äger och förvaltar fastigheten Oxen Mindre 31 på adressen Luntmakargatan 36 i Stockholm. Fastigheten bebyggdes 1939 och förvärvades av föreningen 2010. Utfört underhåll: 2013 - stambyte och byte av elstigar och elcentral, nya badrum i samtliga lägenheter och nätverksinstallation 2014 - Värmeinjustering och ventilbyte (stamventiler och radiatorventiler) 2015 - Ny tvättstuga i källarplan och nya källarförråd 2016 - Hissrenovering samt tätning av ventilationskanaler 2017 - Nya digitala lås i entré/soprum/tvättstuga, fönsterrenovering med energiglas Planerat underhåll: 2017/18 - fasadtvätt

Intresseanmälan

Fields marked with an * are required
Har du ett liknande objekt?
Ia O'Shea
Ansvarig mäklare

Sovrum med vacker glasavskärmning

Nyrenoverad köksdel med marmor

Badrum

Planskiss

Snyggt avdelade ytor i den öppna planlösningen

Detalj

Detalj

Elegant köksdel

Öppen planlösning

Detalj

Sovrum

Sovrum

Badrum

Arbetsrum

Arbetsrumsdel

Urban Deli

Urban Deli

Fasad

Planskiss

Oscars fastighetsmäkleri Storgatan 29 114 55 Stockholm Telefon: 08 545 675 00 info@oscarsmakleri.se