1

ROK

38 KVM

City - Vasastan

Kammakargatan 44

1150 kr/mån

Absolut toppskick(2017) - Låg månadsavgift

Om Kammakargatan 44

På uppdrag av Brf Vingråen 32 säljer vi denna nyskapade (2017) lägenhet i absolut toppskick. Välskött förening med mycket god ekonomi och låga avgifter. Vacker jugendfastighet med alla större renoveringar utförda. Omgående tillträde är möjligt, varmt välkommen till en oas mitt i stan! Väldisponerad och stilren yta med social och öppen planlösning. Med högt i tak och stora fönster skapas en underbar rymd och atmosfär. Sällskapsrummet, som är i öppen planlösning med sovrumsdelen, är lättmöblerat med gott om plats för soffdel. Sobert inrett kök med gråa snickerier med all maskinell utrustning och gott om förvaring. Ljus och rofylld sovsrumsdel med plats för dubbelsäng. Stilrent inrett vitt helkaklat badrum med dusch, golvvärme, infällda sopotlights, vägghängd wc och handdukstork. Perfekt som studentboende och/eller övernattningslägenhet. Med eftersökt läge invid Drottninggatsbacken i absolut toppskick finns denna tilltalande lägenhet. Den perfekta kombinationen av ett lugnt men även levande toppläge med bekväm och praktisk närhet till allt. Stureplan, NK, Hötorget och Centralen - allt inom kort promenadavstånd. Funktion och genomtänkta detaljer såsom vattenburen golvvärme, infällda spotlights, Vadsbo Dosdimmer samt LED-dimmer med bluetoothteknik som styrs via en app och bluetooth i din smartphone eller surfplatta. Lägenhetsytan är 38 kvm golvyta. Den totala golvytan i lägenheten, oberoende av vilken takhöjd det är, brukar kallas golvyta eller ibland totalyta. Mätbevis finns. Lägenheten är belägen på en attraktiv levande del i hjärtat av Vasastan/ City. Behagligt gångavstånd till såväl grönskande Tegnérlunden, Vasaparken som Centralbadet och så klart vackraste delen av Drottninggatan. I området finns ett gediget utbud av restauranger, caféer och butiker. Utmärkta kommunikationer, med kort gångavstånd till Centralstationen och närhet till T-bana och bussar. Brf Vingråen 32 har färdigställt ytterligare tre lägenheter om 50, 38 respektive 34 kvm som är inflyttningsklara. Även de kan visas den 7/1.

Lägenhet

 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Antal rum 1
 • Boarea 38 m²
 • Areakälla Uppmätning SS 21054 : 2009
 • Avgift 1150 kr, inkl. värme, VA och kabel-tv (basutbud)
 • Våning Bv av 5, hiss finns
 • Lägenhetsnr 4418
 • Andelstal 1,479

FÖRENING

 • Namn Brf Vingråen 32
 • Allmänt Brf Vingråen 32 bildades 1998 och består av 2 hus med 3 uppgångar, Kammakargatan 44 och Drottninggatan 81B.I föreningen finns totalt 40 lägenheter, varav 1 hyreslägenhet och 2 lokaler; 1 tandläkare och den största lokal mot Drottninggatan som hyrs av ett eventföretag.

  Fastighetsbeteckningen är Vingråen 31 för Drottninggatan och Vingråen 32 för Kammakargatan.

  Föreningen är en äkta förening. De senaste året har man minskat lokalytorna till förmån för bostadsytor. Försäljningen av denna lägenhet är en del av den processen.

  I fastigheten finns en gemensam tvättstuga i toppskick. Tvättstugan byggdes om 2015 och har 3 nya tvättmaskiner, 1 torktumlare, torkskåp och mangel. Ligger i gårdshusets källare. Till fastigheten hör en mysig innergård med utemöbler och pingisbord. Cykelrum finns. Föreningen är ansluten till stadsnätet och leverantör är Bredband2. Bredband via Bredband2 100 Mb/s ingår i månadsavgiften. Möjlighet finns att ta 1000 Mb/s för tilläggsavgift. Friköpt tomt.

  För ytterligare information se årsredovisning och föreningens hemsida www.vingraen32.se

BYGGNAD

 • Byggtyp Flerbostadshus
 • Byggnadsår 1907 ombyggnadsår 1930
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Övrigt Kv Vingråen 32. Byggår 1907, ombyggnadsår 1930. Bostadsyta 2 379 kvm samt lokalyta om 1 218 kvm Fastigheten är i gott skick med alla stora renoveringar gjorda. Stammarna byttes i början på 2000-talet, då installerades också ny el. Under början av 2000-talet lades nytt tak på de båda fastigheterna, då gjordes också fasaderna på gårdshusen i ordnig, fasaden mot Drottninggatan målades 2009. OVK 2012. Tvättstuga byggdes om 2015. Planerade projekt och underhåll: - Fortsatt arbete mot att öka bostadsytan i föreningen - Byte av ventiler med äldre standard för värme - Målning av golv i soprum - Renovering av värmesystem - Nytt ventilationsaggregat till stora lokalen - Lokalsaneringar enligt stämmobeslut - Resterande VVS Kammakargatan BV i samband med lokalsanering. - Källarförråd Kammakargatan gårdshus - Källarförråd/ förråd Kammakargatan gatuhus - Funktionskontroll av spaltventiler i hela BRF
Ia O'Shea
Ansvarig mäklare

Kök

Badrum

Planskiss

Ljust och luftigt

Gott om plats för soffgrupp

Vardagsrumdel

Detalj

Kök i anslutning till sällskapsrum/sovrum

Sobert

Köksbänk

Köksdetaljer

Detalj

Detalj

Detalj i kök

Ljust och fint

Sovrumsdel

Med plats för kontorsdel

Badrum

Golv

Gårdsfasad

Härliga Drottninggatan med bubblande gatuliv

Trivsam innergård med planteringar och vacker ljussättning på kvällen

Mysig innergård

Innergård med utemöbler och pingisbord

Golv

Innergård

Planskiss

Oscars fastighetsmäkleri Storgatan 29 114 55 Stockholm Telefon: 08 545 675 00 info@oscarsmakleri.se