1

ROK

38 KVM

City - Vasastan

Kammakargatan 44

1150 kr/mån

Toppskick (2017) - Högkvalitativa materialval - Omg tillträde möjligt!

Om Kammakargatan 44

På uppdrag av Brf Vingråen 32 säljer vi denna nyproducerade lägenhet i representativ fastighet anno 1907. Omgående tillträde är möjligt. Lägenheten är i absolut toppskick med högkvalitiativa materialval. Synnerligen väldisponerad och stilren yta med social, öppen planlösning och högt i tak med stort fönster som skapar en härlig rymd och atmosfär. Välkomnande hall med plats för förvaring och avhängning. Det ljusa sällskapsrummet är lättmöblerat och är i öppen planlösning med köket. Sällskapsrummet har stort fönster och djup fönsterbänk i Carraramarmor. Stilrent, lättarbetat kök med gråa snickerier, all maskinell utrustning, gott om förvaring och plats för matbord. Väl tilltaget och sobert inrett badrum med vitt kakel, grått klinkergolv, dusch, golvvärme, infällda sopotlights, vägghängd wc och handdukstork. Förberett för tvättmaskin. Funktion och genomtänkta detaljer såsom vattenburen och el golvvärme, infällda spotlights, USB kontakter, Vadsbo Dosdimmer samt LED-dimmer med Bluetooth teknik som styrs via en app i din smartphone eller surfplatta. Välskött förening med mycket god ekonomi, låga avgifter och alla större renoveringar utförda. Prunkande ljussatt innergård där det finns pergola med utemöbler, möjlighet att spela pingis när andan faller på och solstolar för härliga sommardagar. Lägenheten är belägen vid vackraste delen av Drottninggatan och med Tegnérlunden runt hörnet, gångavstånd till Tegnérlunden, Vasaparken och Centralbadet. I området finns ett blomstrande utbud av restauranger, caféer och butiker. Utmärkta kommunikationer med Centralstationen och närhet till T-bana och bussar - allt inom kort promenadavstånd. Perfekt första boende - övernattningslägenhet eller bara bo mitt i city! Lägenhetsytan är 38 kvm golvyta. Den totala golvytan i lägenheten, oberoende av vilken takhöjd det är, brukar kallas golvyta eller ibland totalyta. Mätbevis finns. Finns även möjlighet att titta på ytterligare en nyproducerad lägenhet med en golvyta om 50 kvm. Även den inflyttningsklar. Möjlighet finns för privat visning innan den öppna visningen, ring Ia O´Shea 0707-288190 för tidsbokning! Varmt välkommen!

Lägenhet

 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Antal rum 1
 • Boarea 38 m²
 • Areakälla Uppmätning SS 21054 : 2009
 • Avgift 1150 kr, inkl. värme, VA och kabel-tv (basutbud)
 • Lägenhetsnr 04419
 • Andelstal 1,479

FÖRENING

 • Namn Brf Vingråen 32
 • Allmänt Brf Vingråen 32 bildades 1998 och består av 2 hus med 3 uppgångar, Kammakargatan 44 och Drottninggatan 81B.I föreningen finns totalt 40 lägenheter, varav 1 hyreslägenhet och 2 lokaler; 1 tandläkare och den största lokal mot Drottninggatan som hyrs av ett eventföretag.

  Fastighetsbeteckningen är Vingråen 31 för Drottninggatan och Vingråen 32 för Kammakargatan.

  Föreningen är en äkta förening. De senaste året har man minskat lokalytorna till förmån för bostadsytor. Försäljningen av denna lägenhet är en del av den processen.

  I fastigheten finns en gemensam tvättstuga i toppskick. Tvättstugan byggdes om 2015 och har 3 nya tvättmaskiner, 1 torktumlare, torkskåp och mangel. Ligger i gårdshusets källare. Till fastigheten hör en mysig innergård med utemöbler och pingisbord. Cykelrum finns. Föreningen är ansluten till stadsnätet och leverantör är Bredband2. Bredband via Bredband2 100 Mb/s ingår i månadsavgiften. Möjlighet finns att ta 1000 Mb/s för tilläggsavgift. Friköpt tomt.

  För ytterligare information se årsredovisning och föreningens hemsida www.vingraen32.se

BYGGNAD

 • Byggtyp Flerbostadshus
 • Byggnadsår 1907 ombyggnadsår 1930
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Övrigt Kv Vingråen 32. Byggår 1907, ombyggnadsår 1930. Bostadsyta 2 379 kvm samt lokalyta om 1 218 kvm Fastigheten är i gott skick med alla stora renoveringar gjorda. Stammarna byttes i början på 2000-talet, då installerades också ny el. Under början av 2000-talet lades nytt tak på de båda fastigheterna, då gjordes också fasaderna på gårdshusen i ordnig, fasaden mot Drottninggatan målades 2009. OVK 2012. Tvättstuga byggdes om 2015. Planerade projekt och underhåll: - Fortsatt arbete mot att öka bostadsytan i föreningen - Byte av ventiler med äldre standard för värme - Målning av golv i soprum - Renovering av värmesystem - Nytt ventilationsaggregat till stora lokalen - Lokalsaneringar enligt stämmobeslut - Resterande VVS Kammakargatan BV i samband med lokalsanering. - Källarförråd Kammakargatan gårdshus - Källarförråd/ förråd Kammakargatan gatuhus - Funktionskontroll av spaltventiler i hela BRF
Ia O'Shea
Ansvarig mäklare

Rummet

Luftig planlösning

Detalj

Planskiss

Kök

Kök

Kök

Öppen luftig planlösning

Detalj

Rummet

Djup fönsternisch

Badrum

Badrum

Välkomnande hall

Välkomnande hall

Fönster

Innergård på sommaren

Mysig innergård

Innergård med utemöbler och pingisbord

Fasad

Trapphus

Pulserande gatuliv runt hörnet

Planskiss

Oscars fastighetsmäkleri Storgatan 29 114 55 Stockholm Telefon: 08 545 675 00 info@oscarsmakleri.se