2

ROK

36 KVM

Gärdet

Rindögatan 38

1809 kr/mån

Synnerligen väldisponerade lägenhet i absolut toppskick

Om Rindögatan 38

Med eftersökt läge på Gärdet finns denna synnerligen väldisponerade lägenhet i absolut toppskick. Lugnt och tyst med sol under större delen av dagen och belägen mot grönskande innergård. Stilrena och tilltalande materialval i kombination med original funkisdetaljer gör denna lägenhet till en riktig pärla.

Vardagsrum med stort fönsterparti och ekarpkett i öppen planlösning med nyrenoverat kök(2017). Vardagsrummet har platsbyggd garderobsvägg i vitt. Köket har vita snickerier, gott om förvaring, all maskinell utrustning från Gaggenau och Bosch. Bänkskiva i carrerra marmor. Infällda spotlights ger ett bra och estetiskt tilltalande ljus över köksdelen. Sovrum med plats för 160 cm säng och mindre garderob. Sobert inrett badrum i vitt med dusch, klinkers, kakel, infällda spotlights och handdukstork.

Lägenheten disponerar ett vindsförråd.

Lägenheten är mycket välbelägen med en kort promenad till det mesta. Vackra Ladugårdsgärdet finns runt hörnet. Gärdet är ett område utöver det vanliga, en cykeltur eller promenad och du befinner dig vid Tessinparken, Fältöversten, Karlaplan eller varför inte mitt på Stureplan. Med havet, närheten till kultur, idrottsanläggningar, Östermalms och innerstans utbud är detta en plats som erbjuder något för alla.

Goda kommunikationer med flertalet bussar och tunnelbana(Gärdet) som finns i direkt närhet samt nya Norra länken som ger snabb access ut från stan. Här finns trygga cykelbanor och gott om plats för cykelparkering.

Säljarens ord: Här på Gärdet kan jag garantera att alla trivs. Du bor mitt i stan men med grönska kring knuten. Är träning något för dig så kan jag rekommendera min personliga favorit, ta på dig löparskorna och spring skogsvägen runt Kaknästornet, en runda på 5km där du med störta sannolikhet ser vackra rådjur betandes. Känner du dig stark väljer du istället rundan runt Djurgårdskanalen (kanske Stockholms finaste plats), avsluta rundorna gör du på utomhusgymmet 150m från hemmet. Äter middag på stans bästa restaurang, det gör du på Paraden, som ligger fem minuter promenad bort. Är det dåligt väder dagen efter kan du med gott samvete krypa ner i soffan och tittar ut på ekorren som hoppar i trädet på innergården. Är det soligt så tar du enkelt hissen upp på takterrassen på vinden och slår dig ner i en av solstolarna och blickar ut över hela Stockholms takåsar.

Lägenhet

 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Antal rum 2
 • Boarea 36 m²
 • Areakälla föreningens information
 • Avgift 1809 kr, inkl värme, VA, bredband
 • Våning nb av 6, hiss finns
 • Lägenhetsnr 00002/ 0803
 • Andelstal 0,028428

FÖRENING

 • Namn Brf Verkstadsklubben 23
 • Allmänt Brf Verkstadsklubben 23 är ett privatbostadsföretag (äkta). Föreningen upplåter 24 lägenheter med bostadsrätt och 2 lokaler med hyresrätt.

  Allmänt om föreningen:
  - Fastigheten byggdes 1938 och består av ett flerbostadshus.
  - Föreningen äger marken.
  - Juridisk person godkänns inte.
  - Delat ägande är ok.

  En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 120 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 448 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2017.

BYGGNAD

 • Byggnadsår 1938
 • Övrigt Byggnadens totalyta är enligt taxeringsbeskedet 1 086 m², varav 1 045 m² utgör lägenhetsyta och 41 m² utgör lokalyta. Genomförda renoveringar: - 2015: Byte av cirkulationspump för varmvatten, åtgärder av fasad- och balkongrenovering. Rensning av ventilationskanaler. - 2014: Spolning av avloppsstammar och två nya tvättmaskiner till tvättstugan. - 2013: Fasadrenovering med ny puts och målning av takdetaljer, fönsterrenovering, tilläggsisolering av burspråk, snöskydd på tak, byte av balkongplattor, - 2012: Sanering - 2010-2011: Nytt värmesystem - 2009-2010: Säkerhetsdörrar samt brevboxar i trapphuset. - 2008: Ventilation, ny frånluftsfläkt. Nya till- och frånluftsdon i lägenheter. Kommande renoveringar: Det finns inga beslut angående kommande renoveringar i föreningen. Årsavgifterna sänktes med 5 % i 2014. Föreningens ekonomi: Föreningen sålde en hyresrättslägenhet 2013 vilket finansierade fasadrenoveringen samt att föreningens lån amorterats ned.
Ia O'Shea
Ansvarig mäklare

Härligt ljus

Kök

Vardagsrum

Planskiss

Härligt ljus

Öppen planlösning

Vardagsrum

Vardagsrum med platsbyggd förvaring

Kök

Sovrum med plats för en 160 cm säng

Badrum

Badrum

Välkomnande hall med plats för avhängning

Vidsträckt utsikt från gemensam takterrass

Gemensam takterrass

Fasad

Planskiss

Oscars fastighetsmäkleri Storgatan 29 114 55 Stockholm Telefon: 08 545 675 00 info@oscarsmakleri.se