3

ROK

62,5 KVM

Studentbacken 34, 5 tr

4 700 000 kr /högstbjudande

3939 kr/mån

Optimalt planerad minitrea - Två sovrum - Två härliga balkonger

Om Studentbacken 34, 5 tr

Välkommen till denna optimalt planerade minitrea med högt och ljust läge mot lummig grönska. Lägenheten som har vidsträckt utsikt har två härliga balkonger. Den öppna och luftiga planlösningen ger en härlig rymd och charm. Lägenheten har nyligen renoverats och omdisponerats så att två bra sovrum skapats. Stort och luftigt vardagsrum med utgång till den större balkongen i soligt västerläge. Kök med all maskinell utrustning från Siemens och snickerier från Marbodal som renoverats 2018. Generöst sovrum med gott om förvaring. Rymligt och sobert inrett badrum med kakel, klinkers, golvvärme och handdukstork. Infällda spotlights, tvättmaskin och torktumlare. Välkomnande hall med plats för avhängning. Genomgående parkettgolv.

Garage i fastigheten med 38 platser. hiss direkt till garageplanet. Kostnad 1 500 kr/ månad. Gemensam takterrass med milsvid utsikt över Stockholm innerstad. Terrassen har sol hela dagen, den är möblerad med sittgrupper och solstolar.

Lägenheten är välbelägen med en kort promenad till det mesta. Vackra Ladugårdsgärdet finns runt hörnet. Gärdet är ett område utöver det vanliga, en cykeltur eller promenad och du befinner dig vid Tessinparken, Fältöversten, Karlaplan eller varför inte mitt på Stureplan. Med havet, närheten till kultur, idrottsanläggningar, Östermalms och innerstans utbud är detta en plats som erbjuder något för alla.

Goda kommunikationer med flertalet bussar (1:an & 54:an) och tunnelbana (Gärdet) som finns i direkt närhet samt nya Norra länken som ger snabb access ut från stan. Här finns trygga cykelbanor och i huset finns cykelförråd.

Lägenheten disponerar ett förråd om ca 6 kvm på plan 1 där även tvättstugan finns.

Lägenhet

 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Antal rum 3
 • Boarea 62,5 m²
 • Areakälla föreningens information
 • Avgift 3939 kr, inkl värme/VA/bredband/ip-telefoni/kabel-tv (grundutbud)
 • Våning 5 av 8, hiss finns
 • Lägenhetsnr 1072/ 1501
 • Andelstal 0

FÖRENING

 • Namn Brf Gärdesbacken
 • Allmänt Föreningen förvärvade fastigheten 2006 & fastigheten färdigställdes 2007. Föreningen består av två flerbostadshus i tio våningar inkl källarvåning med totalt 78 bostadsrätter. Den totala boytan är 5.532 kvm. Föreningen har 117 medlemmar. Friköpt tomt. I källarvåningen finns 38 garageplatser. Ingen kö för närvarande, Kostnaden för en garageplats är 1500 kr/mån. Det finns en tvättstuga i huset på Studentbacken 34, våning 1, som används av båda husen. Barnvagnsförråd finns på entréplan. En stor gemensam takterrass med bästa solläge som kan utnyttjas av boende. Sommartid är denna möblerad med olika sittgrupper, grillmöjligheter finns. Kabel-TV levereras av ComHem och bredband av Brebandsbolaget.

  Brf Gärdesbacken tar ut pantsättnings- och överlåtelseavgifter vid pantsättning respektive försäljning av en lägenhet i föreningen.

  Dessa avgifter är stadgeenliga på 1 % respektive 2,5 % av ett prisbasbelopp (prisbasbeloppet är 44 400 kr för 2014), d.v.s. 444 kr i pantsättningsavgift och 1110 kr i överlåtelseavgift.

  Ekonomisk förvaltning handhas av FASTUM AB.

  För mer information se föreningens hemsida: www.gardesbacken.se, samt årsredovisningen.

BYGGNAD

 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Övrigt Kv. Badmintonhallen 1. Taxeringsvärdet är 213 506 000 kr, varav byggnadsvärde 111 506 000 kr och markvärde 102 000 000 kr. Värdeår 2007.

Intresseanmälan

Fields marked with an * are required
Har du ett liknande objekt?
Ia O'Shea
Ansvarig mäklare

Kök

Sovrum med balkong

Balkong från sovrummet

Sällskapsrum

Planskiss

Härlig balkong

Inglasade balkongen på sommaren

Längsgående balkong

Utsikt från balkongen på sommaren

Sällskapsrum

Detalj

Gemensam takterras

Matplats

Detalj

Kök

Sovrum

Balkongen från sovrummet

Sovrum 2

Hall

Badrum

Hall

Välkomnande hall

Gemensam takterras

Gemensam takterras

Fasad

Lummig öppen gård

Gemensam takterras

Planskiss

Oscars fastighetsmäkleri Storgatan 29 114 55 Stockholm Telefon: 08 545 675 00 info@oscarsmakleri.se