3

ROK

72 KVM

Östermalm - Gärdet

Banérgatan 55, 5 tr

6 650 000 kr /högstbjudande

4390 kr/mån

Högt och fritt - Solig balkong - Hörnlägenhet med 1-2 sovrum

Om Banérgatan 55, 5 tr

Med eftersökt läge på Nedre Gärdet, högt och fritt, finns denna väldisponerade hörnlägenhet med rymliga sällskapsytor och 1-2 möjliga sovrum. Stor och solig balkong, vacker fiskbensmönstrad ekparkett och klassisk planlösning. Högt och fritt belägen med ljuvlig balkong som bidrar till att våningen upplevs ljus från morgon till kväll. Generös takhöjd, stort fönsterparti som ger flödande ljus. Öppet bibliotek och fantastiskt sällskapsrum med utgång till den härliga balkongen. Sobert inrett tilltalande kök i tidstypsik anda. Gott om förvaring med klassiska snickerier i vitt, all maskinell utrustning och matplats för 2-4 personer. I anslutning till köket finns matsal som även kan användas som sovrum. Rogivande sovrum. Helkaklat badrum i vitt med klinkers, dusch och infällda spotlights. Förberett för tvättmaskin. Eftersökt läge nära Karlaplan och Fältöversten med dess rika utbud av affärer, restauranger och service. Gustav Adolfs parken och Tessinparken i absolut närhet samt Ladugårdsgärdet med sina härliga promenadstråk och Djurgårdens fantastiska natur finns på bekvämt gångavstånd. Inom närmsta kvarter finns skolor och utmärkta förskolor och hunddagis. Lägenheten disponerar två förråd. Solid förening i välskött fastighet.

Lägenhet

 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Antal rum 3
 • Boarea 72 m²
 • Areakälla säljarens information
 • Avgift 4390 kr, inkl värme, VA
 • Våning 5 av 7, hiss finns
 • Lägenhetsnr 1051
 • Andelstal 4,13

FÖRENING

 • Namn Brf Nya Kampsången 4
 • Allmänt Föreningen Brf Nya Kampsången 4 registrerades hos Bolagsverket den 30 mars 2005, och är en äkta förening. Byggnaden är uppförd 1951 och arkitekten var Sture Frölén. Fastigheten omfattar 1.128 kvm mark, 24 bostäder, samtliga bostadsrätter, om 1 800 kvm samt två lokaler om sammantaget 222 kvm. Båda lokaler är uthyrda.
  Taxeringsvärdet 2015 är 51 618 000 kr.

  Slutbesiktning av ombyggnad av upplåtna vindsytor gjordes den 25 februari 2016. Andelstal har därmed höjts med 1.346% och föreningens totala andelstal till 101.346 %.

  Styrelsen har under 2016 fortsatt bedrivit arbetet med inriktning att långsiktigt säkerställa en balanserad ekonomi i föreningen. Under 2016 har bland annat föreningens intäkter från lokalhyror ökat och ett positivt resultat om 77 000 kr har uppnåtts. det egna kapitalet förbättrades med 777 000 kr varav 700 000 kr från upplåteolse av vindsutrymme.


  Marken är friköpt.
  Juridisk person accepteras ej.

BYGGNAD

 • Byggtyp Flerbostadshus
 • Byggnadsår 1951
 • Övrigt Kv Kampsången 4. Bostadsyta 1 780 kvm samt lokalyta om 222 kvm. Följande åtgärder som genomförts: 2017: Tillägg till lokalhyresavtal för ny terrass undertecknades. Godkänd för brandskyddskontroll av eldstäder. Cykelrum utökades och utrustades med cykelställ och plats för barnvagnar,pulkor m.m. Trafikpollare installerades på gårdsidan. 2016: Makarbeten på fastighetens framsida såväl som baksida, inklusive höjning och plattläggning av väg samt ny terrass för lokalhyresgäst.Brandförebyggnande åtgärder installerades i fastihetens allmänna utrymmen. Sotning samt tätning av rensluckor och skorstensstock. Godkänd inspektion/tillsyn av Miljö-och hälsoskyddsnämnden. 2015: Renovering av entrè och trapphus inklusive armatur. Godkänd OVK för bostäder och lokaler. Avtal om upplåtelse av vindsytor i anslutning till etagevåning. Nya lokalhyresavtal tecknades. 2014: Renovering av tvättstuga inklusive ny maskinpark. Renovering a avloppsledningar i bottenplattan. Installation av nytt FTX fläktaggregat i hyreslokaler. 2013: Fönsterrenovering inklusive bullerdämpning av fönstren i öster och väster. Rengöring av värmeväxlarna. Besiktning av fastighetens elsystem. 2012: Renovering av värmesystem inklusive utbyte av samtliga stam-och radiatorventiler. 2011: Stamrenovering i kök och badrum. Elledningar i lägenheter och lokaler drogs om.

Intresseanmälan

Fields marked with an * are required
Har du ett liknande objekt?
Ia O'Shea
Ansvarig mäklare

Sällskapsrum

Kök med matplats för 2-3 personer

Kök

Planskiss

Klassiskt kök

Utsikt från balkongen

Sällskapsrum

Sällskapsrum

Balkong

Detalj

Sällskapsrum

Detalj

Matsal/ sovrum2

Matsal/ sovrum2

Detalj

Sovrum

Sovrum

Badrum

Ljus och luftig planlösning

Välkomnande hall

Fasad

Planskiss

Oscars fastighetsmäkleri Storgatan 29 114 55 Stockholm Telefon: 08 545 675 00 info@oscarsmakleri.se