VD, Partner, Reg.Mäklare

Ia O´Shea

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 1994 och är en av grundarna till Oscars Fastighetsmäkleri. Vi har vårt kontor på Östermalm och är sedan vår start 2001 ett växande företag i ständig utveckling.

Jag älskar mäklaryrket. Som mäklare och som person är min starkaste drivkraft min tävlingsinstinkt. Att alltid sträva efter att överträffa mina och mina kunders högt ställda förväntningar. Min styrka som mäklare är att jag är en väldigt skicklig förhandlare och lägger ned mycket engagemang och energi i varje affär.

Glädjen i att mäkla, många års erfarenhet och det kontaktnät som jag har byggt upp genom åren, ger mig ett oändligt antal rekommendationer och återkommande kunder. Vilket jag är väldigt stolt över. Det är en fantastisk fin känsla, att mitt arbete när jag nått bästa resultat, kan göra skillnad för mina kunder.

Ia O´Shea

08 545 675 02 – 0707 28 81 90
i.oshea@oscarsmakleri.se

Jag säljer lägenheter och våningar i Stockholms innerstad, framförallt på Östermalm och i Vasastan. Det är både försäljningar av bostadsrätter på den öppna marknaden och ett stort antal försäljningar underhand.

Den lilla tiden jag inte ägnar åt mitt arbete som mäklare är dedikerad till mina hundar och min familj. Jag och min man är framgångsrika uppfödare med kennelnamnet Just Ask och tävlar i världseliten med våra hundar. Jag har tidigare bott under många år på Östermalm men är numera bosatt på Lidingö med min familj.

Mina Försäljningar

Oscars fastighetsmäkleri Storgatan 29 114 55 Stockholm Telefon: 08 545 675 00 info@oscarsmakleri.se