PARTNER, REG.MÄKLARE

Jan Kilgren

Med mer än två decenniers erfarenhet som mäklare av premium bostäder i framför allt Stockholms innerstad innehar jag en kunskap som väldigt få. Jag arbetar mål- och resultatinriktad och är en mycket god förhandlare, vilket i de flesta försäljningar är direkt avgörande för att nå bästa resultat.

Glädjen av nöjda säljare och köpare i varje affär är ett givet mål. Och med ett stort antal återkommande kunder så visar det att jag lyckas, vilket jag ödmjukt tackar för.

Jan Kilgren

08 545 675 13 – 0708 28 81 90
j.kilgren@oscarsmakleri.se

Efter flera framgångsrika år på en av Östermalms ledande mäklerikontor startade jag under 2001 tillsammans med min kollega Oscars Fastighetsmäkleri.

Tidigare i mitt liv har jag en bakgrund av universitetsstudier inom bland annat ekonomi och kulturgeografi samt kustjägarutbildning och en karriär på IBM. Därefter drev jag egen försäljningsverksamhet inom sportfiske och sedan Pc-datorer.

Min fritid tillbringar jag gärna på mitt landställe i Stockholms ytterskärgård, där jag ägnar mig åt naturvård, växthus och jakt. Vilket är ett bra komplement till min roll inom Blackeberg Basket, med 1 300 aktiva ungdomar, där jag är vice ordförande.

Hjärtligt välkommen att kontakta mig för att sälja din bostad!

Mina Försäljningar

Oscars fastighetsmäkleri Storgatan 29 114 55 Stockholm Telefon: 08 545 675 00 info@oscarsmakleri.se