SÅLD

Östermalm  |  Värtavägen 16

3.5 Rum & Kök  |  90 Kvm

Värtavägen 16

INVID KARLAPLAN - 20 TALS KLASSICISM - ÖPPEN SPIS - BALKONG - SOLID FÖRENING MED LÅG AVGIFT.

På ett av Östermalms mest eftertraktade lägen återfinns denna underbara lägenhet med välbevarade originaldetaljer. Invid Karlaplan och med Ladugårdsgärdet och Kungliga Djurgården ett par minuter bort är det ett drömläge med närhet till både storstadspuls och grönskande natur.

 Välplanerad bostad  i vacker fastighet från 1929 som genomsyras av värme och harmoni. Lägenhetens generösa takhöjd och stora fönster med djupa fönsternischer skapar en ljus och luftig känsla. Mycket välskött förening och låg avgift.

Den stora hallen påminner snarare om ett bibliotek med en underbar sprakande brasa. Separat del för avhängning och gäst WC. Sällskapsrummet är rymligt med plats för både matsalsdel och soffgrupp. Vackra dubbeldörrar leder in till rofyllt Master Bedroom med hel garderobsvägg. Här finns även utrymme för en arbetsplats om så önskas. Helkaklat badrum med golvvärme, badkar. Separat tvättpelare.

Den tidstypiska och charmiga serveringsgången är välbevarad. Här finns gott om förvaring. Köket med bra plats för matbord har eleganta vitrinskåp och maskinell utrustning från Siemens. Från köket nås den trivsamma och soliga balkongen med utsikt över den lummiga, tysta innergården.

Innanför köket ligger det andra sovrummet med gott om förvaring i både platsbyggd garderobsvägg och en garderob i originalutförande.

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Utmärkta kommunikationer med buss och tunnelbana. Närhet till Fältöversten med dess stora utbud av butiker samt möjlighet att där hyra garageplats.  

Fantastisk lägenhet som måste upplevas! 

Caroline Nordenfalk Bielke Ansvarig Mäklare
Sällskapsrum