SÅLD

Östermalm/Nedre Gärdet  |  Melodislingan 14, 5 tr, vån 6

4 Rum & Kök  |  119.5 Kvm

Melodislingan 14, 5 tr, vån 6

Välkommen till denna moderna och välplanerade familjevåning näst högst upp med generöst sällskapsrum, matsalsdel och kök i öppen planlösning i en stilren och vacker design. Optimalt planerad med tre sovrum, två kungsbalkonger i olika väderstreck samt fyra franska balkonger, samtliga med par-fönsterdörrar för ett fantastiskt ljusinsläpp.

Generöst och exklusivt sällskapsrum och stilrent kök i öppen planlösning, tre par-fönsterdörrar med utgång till de rymliga balkongerna samt fyra franska balkonger med par-fönsterdörrar för ett otroligt ljusinsläpp. Öppen och trevlig planlösning mellan sällskapsrum, kök och rymlig matsalsdel som utgör själva navet i denna eleganta våning.

Tre rymliga sovrum, varav ett med utgång till den ena balkongen samt ett sovrum med utgång till den andra balkongen båda med par-fönsterdörrar.

Sovrum 1, master bedroom med stort fönsterparti för fint ljusinsläpp, rymlig garderob med skjutdörrar samt plats för dubbelsäng.
Sovrum 2 med utgång till den ena balkongen, par-fönsterdörrar samt flera garderober för bra förvaring.
Sovrum 3 intill sällskapsrummet med utgång till den andra balkongen, även här par-fönsterdörrar för optimalt ljusinsläpp.

Det välutrustade och exklusiva köket har vit skåpinredning från Sie Matic, elegant köksö med vinkyl, gott om förvaring samt arbetsytor, dubbla kyl/frys, all maskinell utrustning från Miele samt bänkskiva och stänkskydd i stenkomposit från Silestone. 

Det rymliga och stilrena badrummet har Carrara marmor på golvet med golvvärme och vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med exklusivt badkar med takdusch, separat dusch, wc från Sanova, tvättställ infälld i kommod, skåpsinredning från Aspen, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Spotlights i taket med dimmer.

Badrum 2 i anslutning till hallen, även här med Carrara marmor på golvet med golvvärme och vitt kakel på väggarna.
Badrummet är utrustat med wc, dusch med glasad vägg, handdukstork, tvättställ infälld i kommod samt spotlights i taket med dimmer.  

Entrén är inbjudande med goda förvaringsmöjligheter. Garderober från Kvänum. Genomgående vacker vitlaserad enstavsparkett i ek med golvvärme i hela våningen.

Våningen disponerar ett källarförråd om ca 5 kvm.

Garageplats finns att överta.

Vänligen ring för visning Gerd Fernberger 0733-599906

Denna våning har allt vad en riktig livsnjutare letar efter - ett sofistikerat boende i internationell klass med mycket hög kvalitet.

Utöver en väldisponerad våning med exklusiva materialval av högsta kvalitet kommer ni som boende i Brf Svea Fanfar 1 därutöver att ta del av en exklusiv inhouseservice.

Bemannad reception/concierge, välutrustat gym, en skön lobby/lounge med soffa och fåtöljer där det finns dagstidningar och magasin samt möjlighet att ta en kopp kaffe, gästlägenhet att hyra, festlokal med intilliggande kök med restaurangstandard som sätter guldkant på tillvaron.
Hiss direkt ner i garaget.

 I loungen kan du umgås med grannar och vänner, ha affärsmöten, bjuda till fest när något ska firas, träna i gymmet eller ta en paus och uppdatera dig med alla tidningar.
Genom värdinnan i loungen ordnas gemensamma middagar, rundturer och utflykter till olika evenemang och sevärdheter.

Besök gärna hemsidan på www.sveafanfar.se

Nedan finner du det grundutbud av servicefunktioner som ett boende i Brf Svea Fanfar 1 omfattas av:
o Gym ca 100 kvm. Här finns möjlighet till gruppträning, PT via företaget InMo.
o Bemannad reception/concierge
o En skön lobby/lounge med soffor och fåtöljer där det finns dagstidningar och magasin samt möjlighet att sitta ner för  en kaffe.
o Fest/gemensamhetslokal
o Konferensrum med plats för 6 personer - Perfekt för egenföretagare eller föreningar
o Övernattningslägenhet finns att hyra

Utöver ovan finns det i Svea Fanfar ett antal tilläggstjänster som tas fram i samråd med de boende i föreningen. Exempel på tilläggstjänster är biltvätt och däckbyte, städning, tvätt, fönsterputsning, mottagning av livsmedelsleveranser, tillsyn vid resor, möjlighet att ta emot bud och leveranser när du inte är hemma, service av bilen, bilhyra, enklare hantverksservice av hantverkare knuten till huset, barnpassning, färdiglagad mat till dörren och lånecyklar.

Våningen ligger i ett lugnt och trevligt område på Nedre Gärdet/Östermalm med gångavstånd till både grönområden och pulsen i city. Närhet till mycket goda kommunikationer med tunnelbana samt ett flertal innerstadsbussar. Gångavstånd till Stureplan, Fältöversten, Humlegården och Kungliga Djurgården. Underbara strövområden, löprundor och grönområden inom bekvämt avstånd i Liljan skogen.

Den nyöppnade restaurangen Krubb och den vackra nybyggda musikhögskolan intill med sitt rika utbud av kulturaktiviteter.

Det här är ett mycket barnvänligt område med gott om fritidsanläggningar i direkt närhet för både vuxna och barn.
Ett axplock är Östermalms IP, Tennisstadion, Kungliga Tennisstadion, GIH- badet och Ryttarstadion m m.  

 

Gerd Fernberger Ansvarig Mäklare
Trivsamt