VÅRT KUNDREGISTER

VÅRT KUNDREGISTER

Vi är stolta över vår framgångsrika historia med nästan 5 000 förmedlade hem. Genom att skapa nöjda säljare och köpare har Oscars byggt upp ett eftertraktat kundregister med både svenska och internationella kontakter.

Under mer än två decennier har Oscars haft privilegiet att arbeta med några av de vackraste hemmen i Stockholm. När ni letar efter en engagerad mäklare som sätter era specifika behov och önskemål i fokus, är vi det självklara valet. Vår kompetens och skickliga förhandlingsteknik har resulterat i upprepade rekordförsäljningar.

Vi förstår att vissa kunder föredrar att undvika att gå ut på den öppna marknaden och istället sälja sina hem underhand. Genom att använda vårt omfattande kundregister kan vi hitta rätt köpare åt er. Den typen av skräddarsydd matchning uppskattas mycket av våra kunder. Vill ni veta mer?

Skicka gärna in en intresseanmälan så hör vi av oss till er inom kort. Välkommen!

KVALITET, NOGGRANNHET OCH DETALJER

KVALITET, NOGGRANNHET OCH DETALJER

Vi lämnar inget åt slumpen i vår verksamhet. Vår strävan och våra egna krav är att alltid prestera på högsta nivå och överträffa de redan högt ställda förväntningarna. Kvalitet, noggrannhet och förmågan att uppmärksamma de små detaljerna är självklara principer för oss.

Vi tar inte på oss fler uppdrag än vad vi kan hantera och samtidigt bibehålla vår höga kvalitet. Vi säkerställer att försäljningsstrategin anpassas efter vad som är bäst för din specifika försäljning.

Våra upprepade försäljningsrekord och nöjda kunder, både säljare och köpare, är bevis på att vår taktik fungerar. Framgång föder framgång.

KUNDEN I FOKUS

KUNDEN I FOKUS

I rollen som fastighetsmäklare är det viktigt att hantera olika perspektiv och nyanser. När det kommer till försäljningar är vårt engagemang, kompetens och försäljningsstrategi avgörande för att lyckas.

Vi har specialiserat oss på områden som Östermalm, Vasastan och Stockholms innerstad med omnejd. Med över 20 års erfarenhet har vi genomfört framgångsrika förmedlingar och byggt upp en gedigen kunskap om marknaden.

Vi strävar alltid efter att bli ännu bättre och sätter höga krav på oss själva. Med en stadig ström av återkommande kunder och rekommendationer ser vi att vi är på rätt väg mot att uppnå våra mål.

Välkommen att bli en del av Oscars Fastighetsmäkleri och ta del av vår professionella service.

Våra Medarbetare

 • Ted Bauer

  VD / Fastighetsmäklare

 • Caroline Nordenfalk Bielke

  Fastighetsmäklare

 • Simon Hedlund

  Fastighetsmäklare

 • Gerd Fernberger

  Fastighetsmäklare

 • Malin Rosdahl

  Mäklarassistent / Blivande fastighetsmäklare

 • Är du vår nya kollega? Kontakta Ted Bauer

  Är du vår nya kollega?

  Kontakta Ted Bauer