VÅRT KUNDREGISTER

VÅRT KUNDREGISTER

Vi är stolta över vår framgångsrika historia med nästan 5 000 förmedlade hem. Genom att skapa nöjda säljare och köpare har Oscars byggt upp ett eftertraktat kundregister med både svenska och internationella kontakter.

Under mer än två decennier har Oscars haft privilegiet att arbeta med några av de vackraste hemmen i Stockholm. När ni letar efter en engagerad mäklare som sätter era specifika behov och önskemål i fokus, är vi det självklara valet. Vår kompetens och skickliga förhandlingsteknik har resulterat i upprepade rekordförsäljningar.

Vi förstår att vissa kunder föredrar att undvika att gå ut på den öppna marknaden och istället sälja sina hem underhand. Genom att använda vårt omfattande kundregister kan vi hitta rätt köpare åt er. Den typen av skräddarsydd matchning uppskattas mycket av våra kunder. Vill ni veta mer?

Skicka gärna in en intresseanmälan så hör vi av oss till er inom kort. Välkommen!

KVALITET, NOGGRANNHET OCH DETALJER

KVALITET, NOGGRANNHET OCH DETALJER

Vi lämnar inget åt slumpen i vår verksamhet. Vår strävan och våra egna krav är att alltid prestera på högsta nivå och överträffa de redan högt ställda förväntningarna. Kvalitet, noggrannhet och förmågan att uppmärksamma de små detaljerna är självklara principer för oss.

Vi tar inte på oss fler uppdrag än vad vi kan hantera och samtidigt bibehålla vår höga kvalitet. Vi säkerställer att försäljningsstrategin anpassas efter vad som är bäst för din specifika försäljning.

Våra upprepade försäljningsrekord och nöjda kunder, både säljare och köpare, är bevis på att vår taktik fungerar. Framgång föder framgång.

LÅNG YRKESKARRIÄR OCH LIVSERFARENHET

LÅNG YRKESKARRIÄR OCH LIVSERFARENHET

Vi på Oscars är ett team av erfarna och engagerade fastighetsmäklare. Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet och kundnöjdhet under hela försäljningsprocessen. Vårt främsta mål är att skapa en upplevelse som får dig att vilja återkomma till oss gång på gång, oavsett om du är säljare eller köpare. Först då kan vi verkligen känna att vi har lyckats.

Vi har utvecklat en gedigen skicklighet när det kommer till förhandlingar tack vare våra många år i branschen och den rutin vi har fått genom att genomföra ett stort antal försäljningar. Sammantaget älskar vi vårt arbete och brinner för att tillsammans med dig nå vårt gemensamt satta mål.

Våra Medarbetare