SÅLD

Vasastan  |  Vanadisvägen 24, 3 tr

4 Rum & Kök  |  114 Kvm

Vanadisvägen 24, 3 tr

I eftersökta kvarter i Vasastan ligger denna eleganta och stilfulla våning anno 1913 i absolut toppskick. Våningen som pietetsfullt renoverats, har en optimal planlösning som genomsyras av en harmonisk symbios mellan tidstypiska och moderna detaljer. Tre möjliga sovrum och generösa sällskapsytor. Bevarade förstklassiga original detaljer som genomgående vacker ekparkett och furugolv, franska pardörrar, takrosetter, höga golvlister, tre kakelugnar och vacker stuckatur. Underbar rymd och atmosfär, mycket tack vare den generösa takhöjden, burspråket och stora fönster, vilka ger ett fantastiskt ljusflöde. Social och härlig öppenhet mellan kök och vardagsrum inbjuder till både mingel och härliga middagar. Underbart vardagsrum med dekorativ kakelugn, furugolv och burspråk.

Synnerligen generöst och smakfullt inrett kök med klassiska snickerier i vitt. All maskinell utrustning från Siemens med fullstor kyl och frys. Gott om förvaring och väl tilltagen matplats för 10-12 personer. Bänkskiva i sten komposit och spis från Lofra. Vacker ekparkett.

Stort och rogivande Master bedroom med plats för dubbelsäng. Master bedroom har en bedårande kakelugn, furugolv, platsbyggd förvaring och utgång till den härliga balkongen mot gården. I anslutning till Master bedroom finns platsbyggd förvaring med integrerad tvättmaskin. Vidare har våningen ytterligare två sovrum, det ena med kakelugn. Båda är lugnt belägna mot den trevliga innergården.

Stilrent, helkaklat badrum med vägghängd wc, klinkers och mosaik. Badrummet har golvvärme, inbyggt badkar, handdukstork och infällda spotlights. Välkomnande möblerbar hall som öppnar upp sig mot våningen. Samt Gäst wc.

Lägenheten disponerar ett källarförråd.

Mycket solid förening i vacker representativ fastighet anno 1913 med mycket eftersökt läge nära Odenplan, Vasaparken och även Hagaparken. I samband med att nu fasaden renoveras och fönster byts till tidstypiska fönster med modern treglas-fönster-funktion. Avgiften korrigeras efter det till 2140 kr.

 

http://oscarsmakleri.se/objekt/1420819/

Ia O´Shea
Ia O´Shea Ansvarig Mäklare
Vardagsrum