SÅLD

Vasastan/ Norrmalm  |  Luntmakargatan 56, 2tr

2 Rum & Kök  |  63 Kvm

Luntmakargatan 56, 2tr

Välkommen till denna luftiga och synnerligen trivsamma lägenhet med härlig rymd och genomgående planlösning. Två vackra kakelugnar och balkong. Belägen näst högst upp i gathuset med fritt, lugnt och trivsamt läge med grönskande träd på innergården. Våningen som är synnerligen smakfullt inredd med mycket social prägel och fin balans mellan moderna detaljer och de vackra originaldetaljerna. 

Underbart vardagsrum med stram stuckatur, två stora fönster, vitpigmenterat furugolv samt kakelugn (fungerande).

Modernt, rymligt kök som bjuder in till härliga middagar och socialt umgänge. Ljusa snickerier med gott om förvaring och all maskinell utrustning. Köket har matplats för 4-6 personer och utgång till den härliga balkongen.

Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng, vitpigmenterat trägolv och stort vackert fönster. Sovrummet har platsbyggda garderober tidstypisk kakelugn (fungerande).

Stilrent inrett badrum med helkaklade väggar i vitt och grått klinkergolv. Dusch, golvvärme, infällda spotligths, handdukstork och wc. Tvättmaskin och gott om förvaring

Välkomnande hall med garderober och plats för avhängning. 

Välskött förening i  fastighet anno 1884 i gott välunderhållet skick. 

Våningen disponerar ett stort källarförråd om 20-25 kvm. 

Eftersökt läge i en levande del i hjärtat av Vasastan/ City/ Östermalm - nära allt, men ändå ett trivsamt lugn. Hötorget, Stureplan, NK och Centralen allt inom kort promenadavstånd. Luntmakargatan är en levande och charmig gata. I dess omgivningar trängs gediget utbud av restauranger och caféer, t.e.x Arirang och ekologiska Urban Deli med saluhall och stor grön takterrass. Som kontrast till citypulsen finns på nära gångavstånd Hagaparken, Johannesparken, Observatorielunden, lummiga Tegnérlunden och Humlegården för återhämtning.

Med kort gångavstånd finns också flertalet skolor och förskolor. Till exempel är både Franska och Internationella skolan belägna ett stenkast från våningen.

Mycket bra kommunikationer som utgörs av tunnelbanans gröna linje, busslinjer, pendel- och fjärrtåg samt Arlanda express och flygplatsbussar. 

 

 

 

Ia O´Shea
Ia O´Shea Ansvarig Mäklare
Caroline Nordenfalk Bielke Biträdande Mäklare
Vardagsrum