4

ROK

115 KVM

Östermalm

Rådmansgatan 21, 1 tr

3209 kr/mån

Stor uteplats, öppen spis och garage

Om Rådmansgatan 21, 1 tr

Välkommen till denna härliga familjevåning med 2-3 sovrum, uteplats mot gården och öppen spis. Våningen är attraktivt belägen med genomgående planslösning där vardagsrummet är beläget mot gatan, en trappa upp, och sovrum samt kök är lugnt beläget mot trivsam innergård. I fastigheten anno 1925 finns garage, mycket kort kö.

Våningen är rik på vackra originaldetaljer såsom ekparkett, öppen spis, spröjsade fönster, tavel lister och serveringsskåp mm.

,

Det luftiga och lättmöblerade vardagsrummet har ekparkett och öppen spissom är beläget en trappa upp mot gatan är lättmöblerat och luftigt.

Mot gården finns stort Master bedroom med garderobsvägg och vitmålade furugolv. Ytterligare ett generöst sovrum som med enkla medel kan delas till två sovrum. I anslutning till köket finns det tredje sovrummet. Socialt och trivsamt kök med i vitt med all maskinell utrustning och matplats för fyra till sex personer. Köket har utgång till den härliga uteplatsen.

Helkalkat badrum med klinkers, dusch och förberett för tvättmaskin. Välkomnande entré med plats för avhängning. Gästwc. Möblerbar innerhall som tex kan disponeras som arbetrum. Våningen har genomgående gott om förvaring.

Ett trivsamt och härligt boende på Östermalm med Stureplan och Humlegården på nära gångavstånd. Dessutom nära till Lill Jansskogen samt flera trivsamma restauranger, caféer, butiker i närliggande kvarter. Mycket bra kommunikationer. I närheten finns flera skolor som Engelbrektsskolan, Tyska skolan mm, samt flertalet förskolor.

Källarförråd om ca 8 kvm

Lägenhet

 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Antal rum 4
 • Boarea 115 m²
 • Areakälla faktisk uppmätn norm SS 021054
 • Avgift 3209 kr, inkl värme, VA, kabel-tv bas
 • Våning 1 av 5, hiss finns
 • Lägenhetsnr 1102/00012
 • Andelstal 0,07775

FÖRENING

 • Namn Brf Rönnen 4
 • Allmänt Bostadsrättsföreningen Rönnen 4 förvärvade fastigheten Rönnen 4 i Stockholm 1983 och är en äkta förening. Den består av 13 lägenheter med bostadsrätt, två lokaler varav en upplåtes som bostadsrätt. Ekonomisk förvaltning ombesörjs av SBC. Föreningen upplåter gemensam tvättstuga och innergård. Mycket välskött och nästan skuldfri förening. Överlåtelseavgiften betalas av köparen. För ytterligare info se årsredovisningen. Garage finns i fastigheten, kort kö. Juridisk person godkänns ej. Överlåtelseavgift och panstättningsavgift tas ut av föreningen enligt stadgar.

BYGGNAD

 • Byggtyp Flerbostadshus
 • Byggnadsår 1925
 • Övrigt Byggnadens totalyta är enligt taxeringsbeskedet 1 388 kvm, varav 1 174 kvm utgör lägenhetsyta och 214 kvm utgör lokalyta. Föreningen upplåter 13 lägenheter och två lokaler varav en upplåten som bostadsrätt. Fastigheten har genomgått el- och rörstambyte och har fått nya balkonger 2001-2003. Vinden såldes och nya vindsvåningar byggdes 2007-2008. Trapphuset renoverades 2009, fönster mot gården 2010 och vädringsbalkongerna 2011. 2012 spolades stammarna och tvättstugan målades. Fönster mot gatan renoverades 2014. Under 2016 har hisskorgen renoverats och ny marmor på golvet i entrén har lagts. Mycket välskött och nästan skuldfri förening. Huset är i mycket gott skick och för ytterligare info se planerat underhåll i årsredovisningen. Garage finns i fastigheten, kort kö.
Ia O'Shea
Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson
Pia Barksenius / 0733-590913 / p.barksenius@oscarsmakleri.se

Uteplats

Serveringsskåp

Rymligt Master Bedroom

Sovrum 2

Sovrum 2

Sovrum 3

Vackra fönsterbänkar i marmor

Rogivande Master Bedroom

Detalj

Garderobsvägg i Master bedroom

Köket

Vardagsrum

Vackra fönster

Härligt kök i vitt

Stort kök med matplats för 4-6 personer

Uteplats

Uteplats

Badrum med dusch och förberett för tvättmaskin

Möblerbar innerhall

Välkomnande entré med gästwc

Fasad

Planskiss

Planskiss

Oscars fastighetsmäkleri Storgatan 29 114 55 Stockholm Telefon: 08 545 675 00 info@oscarsmakleri.se