4

ROK

85 KVM

Östermalm

Linnégatan 67

9 500 000 kr / högstbjudande

4135 kr/mån

Vacker hörnvåning - Absolut toppskick

Om Linnégatan 67

Varmt välkommen till denna vackra hörnvåning med fritt läge i anrik fastighet anno 1885. I absolut toppskick med högklassiska materialval och eftersökt läge mellan Karlaplan och Strandvägen ligger denna fantastiska sekelskiftesvåning med underbar atmosfär. En stilfull fyrarrumsvåning med tilltalande planlösning, generösa och sociala sällskapsytor. Våningen har fantastiskt ljus och rymd och är belägen i hörnet Linnégatan - Styrmansgatan. Högt i tak (3,40m) och förstklassiga detaljer såsom dörröverstycken, pardörrar, magnifika stuckaturer, fiskbensparkett, höga golvsocklar och takrosetter. Genomgående ekparkett. Underbart hörnrum som disponeras som vardagsrum med vacker utsikt över parken vid "Stallet" och platsbyggd bokhylla. Stilrent modernt och rymligt kök med mörka snickerier, bänkskiva och stänkskydd i carrara marmor och all önskvärd maskinell utrustning från Neff inklusive helautomatisk kaffemaskin, ugn med både ånga och varmluft och kyl/frys med soft close. I anslutning till köket finns ytterligare ett rum sobert avdelat med industrivägg. Detta rum nyttjas idag som matrum men kan med fördel användas som sovrum/ arbetsrum. Generöst Master medroom med plats för förvaring. Ytterligare ett sovrum med garderob. Badrum med badkar, infällda spotlights, marmor på väggar och golv samt blandare i mässing från Tapwell. Separat tvättstuga med självdoserande tvättmaskin och torktumlare från Miele och platsbyggd förvaring. Välkomnande hall med genomtänkt belysning och plats för avhängning. Lägenheten disponerar ett förråd. Solid mycket stabil förening med låg belåning där elen är inkluderad i månadsavgiften. Välskött fastighet. Våningen är belägen på en av Stockholms bästa adresser med närhet till Karlaplan, Strandvägen och Kungliga Djurgården samt restauranger, caféer, butiker och bra kommunikationer.

Lägenhet

 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Antal rum 4
 • Boarea 85 m²
 • Areakälla föreningens information
 • Avgift 4135 kr, inkl värme, VA & hushållsel
 • Våning 1 av 5, hiss finns
 • Lägenhetsnr 1101

FÖRENING

 • Namn Brf Lyran 15
 • Allmänt Bostadsrättsföreningen förvärvade fastigheten 1974. Föreningen består idag av 61 lägenheter och 2 lokaler som upplåts med bostadsrätt. Kabel TV och internetanslutnng finns i fastigheten via Com Hem.

  Föreningens medlemmar disponerar gemensam tvättstuga och i källaren finns även möjlighet till vinterförvaring av cyklar.

  Fin innergård med bla. buskar och planteringar samt uppställningsplats för cyklar.

  Föreningen debiterar en överlåtelseavgift (ca 1.000 kr) och pantsättningsavgift (ca 500 kr) av köparen enligt stadgar.

BYGGNAD

 • Byggtyp Flerbostadshus
 • Byggnadsår 1885 Ombyggnadsår 1972-74
 • Fönster 3-glas (isolerglas)
 • Uppvärmning Fjärrvärme

Intresseanmälan

Fields marked with an * are required
Har du ett liknande objekt?
Ia O'Shea
Ansvarig mäklare

Sociala ytor

Tre rum i fil

Hörnrum

Planskiss

Vardagsrum

Kök

Detalj

Köket

Kök

Matrum/ Artbetsrum

Matrum

Kök

Detalj

Vackra detaljer

Detalj

Sovrum

Detalj

Detalj

Sovrum2

Badrum

Badrum

Tvättstuga

Välkomnande hall

Fasad

Fina parken utanför fönstret

Fina parken vid "stallet"

Planskiss

Oscars fastighetsmäkleri Storgatan 29 114 55 Stockholm Telefon: 08 545 675 00 info@oscarsmakleri.se