2

ROK

56 KVM

Östermalm/ Gärdet

Sandhamnsgatan 75 E, 3 tr

4.700.000 KR /accepterat pris

3355 kr/mån

Exklusiv, stilren design - Rymlig balkong - Generöst sällskapsrum i öppen planlösning med kök

Om Sandhamnsgatan 75 E, 3 tr

Välkommen till denna moderna och välplanerade lägenhet med exklusiv, stilren design av högsta kvalitet. Generöst sällskapsrum i öppen planlösning med stilrent, fullutrustat kök. I köket skåpinredning från Varenna Poliform, bänkskivor och stänkskydd ovan diskbänk i grå kalksten. Vitvaror från Miele, helintegrerad kyl/frys, diskmaskin samt varmluftsugn och infälld induktionshäll. Specialritad rostfri kolfilterfläkt. Matplats för ca 8-10 personer, stora fönsterpartier med fönsterkarmar i oljad ek för underbart ljusinsläpp. 

Ett rogivande och stort sovrum med utgång till den rymliga balkongen. Intill sovrummet Walk-in-closet som idag används som barnkammare. 

Stort exklusivt badrum med stora ljusa granitkeramikplattor på väggar och golv. Förvaring och tvättpelare i högskåp. Designat tvättställ i matt marmorkomposit. Vägghängd WC från Duravit. Takdusch i duschplats med specialritad duschskärm i glas. Elburen handdukstork.

Välkomnade entré/hall med bra förvaringsmöjlighet.

Vänligen ring för visning 0733-599906

 Närområdet

Gärdet byggdes till större delen på 1930-talet och många arkitekter har använt Gärdet som förebild vid planering av nya stadsdelar. Det finns många grönområden mellan husen vilket ger en lantlig känsla som många uppskattar.
På Gärdet finns närhet till småbutiker, caféer samt Fältöverstens butiker med populära Hemköp Sabis.
Det finns ett flertal förskolor och skolor inom gångavstånd.
För mantalsskrivna i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Gatu- och fastighetskontoret som kostar 1 100 kr/mån.
Goda träningsmöjligheter i området som utegym på Gärdet, Kampementsbadet, SATS och Friskis&Svettis.
I området finns ett flertal matbutiker samt restauranger.

Bekvämt gångavstånd till Fältöversten, Strandvägen, Östermalmstorg, Karlaplan och Kungliga Djurgårdens grönska.  Restauranger, caféer, butiker inom gångavstånd samt bra kommunikationer som T-bana Gärdet, Karlaplan samt ett flertal busslinjer.

Bostadsrätt

 • Antal rum 2
 • Boarea 56 m²
 • Areakälla ekonomisk plan
 • Avgift 3355, kr/ mån inkl. värme, VA, kabeltv (basutbud) & bredband
 • Våning 3, Hiss finns
 • Lägenhetsnr 13604 / 1303
 • Andelstal 0.45374%

FÖRENING & BYGGNAD

 • Namn Brf Stettin 7
 • Byggtyp Flerbostadshus
 • Byggnadsår 2018
 • Fönster 3-glas
 • Uppvärmning Fjärrvärme, vattenburen golvvärme
 • Allmänt


  Brf Stettin 7

  Projektet 79&Park består av 169 bostadsrättslägenheter, en förskola som upplåts med bostadsrätt, ca åtta lokaler med hyresrätt fördelade på 12 trapphus. Bostadsarean uppgår till 13 139 kvm.
  Föreningen äger marken.

  Kabel -TV, bredband via fiber Ownit

  Projektet
  Gärdesfälten breder ut sig från Sandhamnsgatan ner mot Valhallavägen och Östermalm. Precis här, på soligt sydvästläge, växer 79&Park upp. Ett bostadshus som ger nytt syre till Stockholms och Sveriges moderna arkitektur och erbjuder en boendemiljö som är urbant dynamisk och samtidigt naturnära stilla. Att bo här är att leva i samtidsarkitekturens allra främsta gestaltning. Ett hus som är helt sitt eget med unika lösningar och detaljer som utmanar bilden av ett modernt storstadsboende.

  79&Park är ett samarbete mellan Oscar Properties och BIG, Bjarke Ingels Group som är en av vår tids mest eftertraktade och hyllade arkitekter. De är kända för sin utmanade, lekfulla och samtidigt mänskliga arkitektur och kvaliteter som präglar 79&Park  

   Ambitionen i alla Oscar Properties projekt är att addera värde – till de boende förstås, men också till staden och miljön runtomkring. 79&Park är en förlängning av parken – står du uppe på någon av takterrasserna blir upplevelsen att du bor mitt i grönskan. I stället för att låta taket vara en gömd och bortglömd yta har vi gjort det till en aktiv och central del av boendet. Möjligheten att ge alla boende tillgång till takterrass, dessutom med fri utsikt, gör huset extra sympatiskt. Det kt finns balkonger och takterrasser som både är privata och gemensamma, men även utomhusytor som är öppna för allmänheten. Något som ger energi och skapar en känsla av samhörighet. 79&Park har alla förutsättningar för att bli ett nytt grönskande landmärke i Stockholms innerstad.

  En fasad av cederträ i ett flerfamiljshus av den här storleken är ovanligt och säger något om vilken speciell byggnad 79&Park är. Det är dessutom ett hållbart och underhållsfritt material som bara blir vackrare med åren då det grånar. Cederträet i kombination med taklandskapet gör upplevelsen av huset grönskande och mänsklig. Ett hus som harmoniskt smälter samman och bäddar in sig i de lummiga omgivningarna. Det andra dominerande materialet är glaset som täcker stora delar av fasaden. Glaspartierna skapar en fin kontrast till grönskan och cederträet – självklart ger de också ett fantastiskt ljusinsläpp och inte minst utsikt. Huset är byggt så att merparten av glaspartierna vetter mot Gärdesfälten för att optimera utsikten i söder och väster.

  Huskroppen är vriden och följer fältet vilket ger en utsikt från majoriteten av bostäderna som dessutom har egna balkonger. Vyn från 79&Park är klassiskt Stockholmskt: Ladugårdsgärdet, Djurgårdens grönska, Östermalms sekelskifteshus och Gärdets funkisarkitektur.

  Gård & Gemensamma utrymmen
  Cykeluppställning, barnvagns - och rullstolsförråd finns i garaget. Sopsugsanläggning och återvinningsrum finns i fastigheten.

  Det finns möjlighet att nyttja förskolans lekplats för de boende efter deras verksamhetstid. I trapphus 1, 2 och 3 finns det gemensamma takterrasser.

  Parkering /Garage
  Boendeparkering i området Östermalm, tillstånd ansöks hos Stockholms Stad (08-508 263 00)
  Föreningen har 133 st bilplatser för 2 000 kr/mån samt åtta st MC-platser för uthyrning i garaget. Separat kölista tillämpas.

Intresseanmälan

Fields marked with an * are required
Har du ett liknande objekt?
Gerd Fernberger
Ansvarig Mäklare
46733599906
Sällskapsrum mot hall

Sällskapsrum mot hall

Öppen planlösning

Öppen planlösning

Rymlig balkong

Rymlig balkong

Stora fönsterpartier

Stora fönsterpartier

Planlösning

Planlösning

Öppen planlösning

Öppen planlösning

Exklusivt kök

Exklusivt kök

Generöst ljusinsläpp

Generöst ljusinsläpp

Rymligt sovrum med utgång till balkong

Rymligt sovrum med utgång till balkong

Sällskapsrum mot sovrum

Sällskapsrum mot sovrum

Köket

Köket

Öppen planlösning

Öppen planlösning

Generös matplats

Generös matplats

God förvaring

God förvaring

Hall

Hall

Exklusivt badrum

Exklusivt badrum

Detalj badrum

Detalj badrum

Gården

Gården

Spektakulär fasad

Spektakulär fasad

Områdesbild

Områdesbild

Fasad

Fasad

Gärdet

Gärdet

Strandbryggan

Strandbryggan

Tessinparken

Tessinparken

Djurgårdsbron

Djurgårdsbron

Oscars fastighetsmäkleri Storgatan 29 114 55 Stockholm Telefon: 08 545 675 00 info@oscarsmakleri.se