SÅLD

Östermalm  |  Danderydsgatan 25,5 tr

2 Rum & Kök  |  64 Kvm

Danderydsgatan 25,5 tr

Exklusivt boende med inhouseservice och ett ytterst attraktivt läge i Lärkstaden finns denna väldisponerade våning med härlig balkong i bästa sydväst läge. Detta exklusiva boende i attraktiva Brf Sädesärlan erbjuder bekvämligheter som en bemannad lounge om ca 350 kvm med service, gym, övernattningslägenhet och lokal för fest och möten samt hiss direkt ner i garaget. Servicen som erbjuds i loungen är till för att förenkla vardagen och sätta guldkant på tillvaron.

Interiört är våningen anpassad efter dagens krav på en modern livsstil med öppen planlösning, stora fönsterpartier och härligt ljusinsläpp samt rymlig balkong. Synnerligen väldisponerad med fina sociala ytor och högt och fritt belägen.

Generöst sällskapsrum med stora fönsterpartier i öppen planlösning med köket. Här finns plats  för matsalsbord, soffgrupp och övrig möblering. Från sällskapsrummet utgång till den rymliga balkongen med härlig eftermiddag/kvällssol.

Stilrent kök med vit skåpinredning från det danska designköket HTH samt all maskinell utrustning från Siemens.

Rogivande sovrum med walk-in-closet/ alternativt arbetsrum.

Stort, helkaklat badrum med dusch, infällt handfat med kommod, klinkers, tvättmaskin, torktumlare, golvvärme och spotlight. Badrumsinredningen är från Aspen. 

Välkomnande hall med plats för kappavhängning samt stor garderob med skjutdörrar.

Larm från Verisure ingår i avgiften. Våningen har genomgående enstavig ekparkett från Kährs.

Våningen disponerar ett källarförråd. Kabel-tv och bredband via Telenor (fd Bredbandsbolaget). Garage i fastigheten.

I loungen kan du umgås med grannar och vänner, ha affärsmöten, bjuda till fest när något ska firas, träna i gymmet eller ta en paus med en kaffe och uppdatera dig med alla tidningar.

Besök gärna föreningens hemsida www.brfsadesarlan6.se

Närhet till mycket goda kommunikationer med tunnelbana och ett flertal innerstadsbussar. Bekvämt promenadavstånd till Stureplan, Fältöversten och Humlegården. Närhet till underbara strövområden, löprundor och grönområden samt övrig service. Ett boende i spännande kvarter som är under ständig utveckling och kanske även blir en ny mittpunkt på Östermalm. 

 

Gerd Fernberger Ansvarig Mäklare
Sällskapsrum