SÅLD

Östermalm  |  Danderydsgatan 27, 1 tr

2 Rum & Kök  |  55 Kvm

Danderydsgatan 27, 1 tr

Exklusivt boende med inhouse service och ett ytterst attraktivt läge i Lärkstaden som erbjuder bekvämligheter som en bemannad lounge om ca 350 kvm med service, gym, övernattningslägenhet och lokal för fest och möten samt hiss direkt ner till garaget. Servicen som erbjuds i loungen är till för att förenkla vardagen och sätta guldkant på tillvaron.

Interiört är våningen anpassad efter dagens krav på en modern livsstil med öppen planlösning, stora fönsterpartier och härligt ljusinsläpp. Synnerligen väldisponerad med fina sociala ytor i eftersökta Lärkstaden.

Stilrent kök med vita skåpluckor från HTH, arbetsbänk, maskinell utrustning från Siemens som diskmaskin, varmluftsugn, inbyggd micro, spishäll, köksfläkt  samt integrerad kyl och frys. Köket som har generös matplats i öppen planlösning med sällskapsrummet har stora fönsterpartier för underbart ljusinsläpp.

Rogivande ljust sovrum med plats för dubbelsäng. Från sovrummet utgång till den härliga uteplatsen.

Välkomnande, möblerbar hall med god förvaring för ytterkläder i garderob med skjutdörrar. Här nås också det rymliga badrummet som är helkaklat med dusch, tvättställ infälld i kommod, klinkers, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare.

All badrumsinredning från Aspen.

Våningen har genomgående enstavig ekparkett från Kährs.

Garage i fastigheten. Larm från Verisure ingår i avgiften.

Våningen disponerar ett källarförråd. Kabel-tv och bredband via Telenor. 

Juridisk person accepteras ej.

För mer information, www.brfsadesarlan6.se

Exklusiv inhouseservice som reception, gym, lounge med öppen spis, gästlägenhet, festlokal med intilliggande kök med restaurangstandard samt stor gemensam terrass. Husets egna värdinna, Anna, erbjuder en rad servicetjänster som redan ingår i avgiften, exempelvis semesterpassning, hämtning & lämning av kemtvätt och posthantering.

I loungen kan du umgås med grannar och vänner, ha affärsmöten, bjuda till fest när något ska firas, träna i gymet med tränare från InMo eller ta en paus med en kaffe och uppdatera dig med alla tidningar. 

Här bor du på attraktiva Danderydsgatan i lugna och mysiga Lärkstaden. I kvarteret finns populära Mr Cake som blivit ett av Stockholms bästa patisserier. Närhet till  KTH, Sophia hemmet, Östra station med förbindelser via buss, tunnelbana och roslagsbanan på en minuts promendavstånd.

Gångavstånd till Stureplan, Fältöversten och Humlegården. Närhet till underbara strövområden, löprundor och grönområden i Liljanskogen samt övrig service. Ett boende i spännande kvarter som är under ständig utveckling och kanske även blir en ny mittpunkt på Östermalm i och med planerna på en i Arkitekturskolan helt ny matmarknad.  

 

 



Gerd Fernberger Ansvarig Mäklare
Öppen planlösning