SÅLD

Gärdet Östermalm  |  Östhammarsgatan 70 B , 3 TR

2 Rum & Kök  |  35 Kvm

Östhammarsgatan 70 B , 3 TR

Välkommen till denna vackra lägenhet i exklusiva Brf Tegeludden 16 från 2019. Genomgående högkvalitativa materialval i så väl lägenheten som fastigheten. Här finns alla faciliteter som garage i huset - nu ingen kö - cykelrum, barnvagnsrum, sopsortering och modern tvättstuga. Allt nås utan att behöva ta ett enda trappsteg för den som önskar.

Lugnt beläget i ett av Stockholms mest spännande områden. Runt hörnan från Gärdet, Kungliga Djurgården - ett kort avstånd från Karlaplan och storstadspulsen. I kvarteren återfinns härliga restauranger, matbutik och bra kommunikationer.

En lägenhet med flödande ljus och stor balkong i sydväst med möjlighet att avnjuta såväl eftermiddagskaffe som härliga middagar. Att grilla är tillåtet. Optimalt planerad. Vackra vitpigmenterade golv och golvvärme i hela våningen. Här bor du med en känsla av ultimat lyx. Gott om förvaring.

Välkomnande hall med bra plats för avhängning. Generöst sällskapsrum med plats för både soffgrupp och matsalsdel. Köksdel med luckor av finaste hantverk från Lappverkets Snickeri. Spishäll, kylskåp, frys, diskmaskin, kombinerad micro och ugn. Infällda spotlights och bänkskiva av Carrara marmor.

Litet rofyllt sovrum som idag har en 140 cm säng. Även en 160 cm säng fungerar väl.

Rymligt och påkostat badrum i Carrara marmor.  Väl tilltagen bänk med handfat och  härlig dusch. Skåp från Lappverkets Snickeri med dold tvättmaskin och gott om förvaring.

Ett boende i skandinavisk design när det är som bäst. En lägenhet som måste upplevas!

Välkommen att kontakta mig för ytterligare frågor. Privata visningar ordnas efter önskemål.

Caroline Nordenfalk Bielke Ansvarig Mäklare
Balkong