SÅLD

Östermalm/Gärdet  |  Oxenstiernsgatan 37

2.5 Rum & Kök  |  61 Kvm

Oxenstiernsgatan 37

Välkommen till denna charmiga lägenhet belägen två trappor upp mot den lugna och grönskande innergården. Endast ett stenkast från Gärdet och Gustav Adolfs parken samt Karlaplan. Lägenheten präglas av en ljus och trevlig atmosfär och är optimalt planerad med öppna ytor, generösa fönsterpartier, moderna detaljer och smart förvaring.
Den öppna och sociala planlösningen mellan kök och sällskapsrum skapar en rymlig känsla. Sällskapsrummet med fiskbensmönstrad ekparkett och har utgång till en härlig balkong som vetter mot en solig och trivsam innergård. En stor alkov ger möjlighet till användning som arbetsrumsdel. Stambytt kök trivsamt inrett i vitt med modern maskinell utrustning, bra förvaring och matplats för 4-6 personer.
Sovrummet är generöst tilltaget med plats för dubbelsäng och bra förvaring via garderobsvägg. Angränsande nyligen stambytt badrum med modernt vitt kakel och mörkt klinkergolv med golvvärme. Hallen är välkomnande och har utrymme för avhängning samt två väl tilltagna klädkammare för gott om förvaring.
Lägenheten har ett perfekt läge med närhet till utmärkta kommunikationer, grönområden som Gärdet och Djurgården, Gustav Adolfs parken, Strandvägen samt Karlaplan och det stora utbudet av caféer, restauranger och affärer vid Fältöversten. Skuldfri förening som är mycket välskött och välunderhållen.

Ted Bauer Ansvarig Mäklare
Oxenstiernsgatan 37-30