SÅLD

Östermalm/Gärdet  |  Strindbergsgatan 54, 5 tr

3 Rum & Kök  |  64 Kvm

Strindbergsgatan 54, 5 tr

Denna underbara lägenhet om 64 kvadratmeter är idylliskt belägen intill Tessinparken och erbjuder en fantastisk utsikt över det natursköna området. Lägenheten, som är i enastående skick, är belägen högt upp i en vacker funkisfastighet och bjuder på en synnerligen ljus atmosfär och rymlig känsla.

Härlig balkong i soligt söderläge erbjuder en avkopplande plats att njuta av solen och utsikten. Det rymliga sällskapsrummet i öppen planlösning med kök och matplats som rymmer 4-6 personer.

Lägenheten har ett stort sovrum med gott om plats för en dubbelsäng samt en utgång till den härliga balkongen i söder. Dessutom finns ytterligare ett sovrum eller arbetsrum i anslutning till vardagsrummet.

I anslutning till hallen finns en stor klädkammare och ingång till det helkaklade badrummet som erbjuder både dusch och tvättmaskin. Det vackra fiskbensmönstrade ekparkettgolvet ger en elegant touch till hela bostaden och förhöjer dess charm och harmoniska känsla. Genomgående planlösning med stora fönsterpartier skapar en luftig känsla och släpper in rikligt med naturligt ljus.

OBS!

Denna unika bostad är en andelsrätt vilket innebär att den går att köpa som både juridisk- och fysisk person. Andelsrätten är inte belåningsbar och vid köp gäller lagfart likt en fastighet. Fri uthyrning!

Ted Bauer Ansvarig Mäklare
IMG 8259-HDR