SÅLD

Östermalm  |  Danderydsgatan 27, 2tr

3 Rum & Kök  |  73 Kvm

Danderydsgatan 27, 2tr

Med ett ytterst attraktivt läge på Östermalm återfinns denna optimalt disponerade lägenhet.  

Välkommen till ett exklusivt boende med unikt servicekoncept och garage i fastigheten. Här får du tillgång till 350 kvadratmeter stor bemannad lounge med festlokal och fullt utrustat kök, gym, konferensrum och gästrum. I loungen tas du omhand av Sädesärlans egen värdinna, Anna. Här erbjuds mycket goda möjligheter för distansarbete samt dagstidningar och kaffebar. Anna ser till att du trivs och erbjuder all tänkbar service och mycket ingår redan i avgiften för lägenheten; exempelvis semesterpassning av bostaden, enklare matinköp, post- och pakethantering, hämtning och lämning av kemtvätt. Boende kan via Anna också köpa till extra tjänster utöver det som redan ingår i boendet, såsom städhjälp, hantverkare, boka personlig tränare, däckbyte etc.

Läs mer på https://brfsadesarlan6.se/pluskonceptet%202.html

Den genomgående lägenheten är anpassad efter dagens krav på en modern livsstil med härligt ljusinsläpp från två vädersträck som skapar en social och trevlig atmosfär.

Spatiöst sällskapsrum och kök i öppen planlösning. Designföretaget HTH står för den eleganta köksinredningen och Siemens för all maskinell utrustning. Rymlig matplats med utrymme för upp till 10 personer.

Ljust och rogivande master bedroom med access till solig balkong i sydväst. Flera inbyggda garderober ger gott om förvaring.

Det intilliggande sovrummet har även det utgång till den möblerbara balkongen.

Genomgående vacker enstavig ekparkett från Kährs.

Rymligt helkaklat badrum med dusch, klinkers, tvättmaskin och torktumlare samt golvvärme. All badrumsinredning från Aspen.

Välkomnande hall med gott om plats för förvaring.

Garage med mycket låg avgift ( 1704 kr - 1917 kr/månad ) och källarförråd nås direkt från hissen.

I det härliga kvarteret finns flera restauranger bland annat den välkända krogen Ärla.

Här erbjuds ett boende utan att behöva använda trappor. Storstadens puls med Humlegården, Östermalmstorg och Stureplan inom några minuters promenad. Mycket goda kommunikationer.

En lägenhet som måste upplevas.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information.

Caroline Nordenfalk Bielke Ansvarig Mäklare
Malin Rosdahl
Malin Rosdahl Assistent
Danderydsgatan 23-5