SÅLD

Östermalm  |  Skeppargatan 32

4 Rum & Kök  |  108 Kvm

Skeppargatan 32

Välkommen till denna mycket tilltalande hörnvåning med bästa läge på Östermalm. Synnerligen väldisponerad yta med inbjudande social yta, tre sovrum och två badrum - där allt är anpassat efter dagens krav på en modern livsstil. Stora fönsterpartier och härligt ljusinsläpp. Genomgående oljad ekparkett.

Stilrent kök i vitt med gott om förvaring och all maskinell utrustning. En köksö binder elegant samman kök och det härliga vardagsrummet. Kyl och frys i fullhöjd från Electrolux samt häll och ugn från Siemens.

Underbart vardagsrum i hörnläge med två stora fönster och utgång till den rymliga balkongen. Vardagsrummet är lättdisponerat och har gott om plats för såväl matsalsdel som soffgrupp.

Den härliga balkongen vetter mot Skeppargatan i  soligt sydväst-läge och med ”mäklarutsikt” mot Strandvägen och Nybroviken. Balkongen är inglasad, vilket går att öppna upp beroende på väder och årstid.

Rogivande Master Bedroom med heltäckningsmatta plats för förvaring.

Ytterligare ett rymligt arbetsrum/ sovrum 3 med heltäckningsmatta samt ett mindre sovrum.

Elegant badrum, som är helkaklat med klinkergolv och inbyggt badkar. Infällda spotlights. Vidare finns tvättmaskin och torktumlare samt förvaring.

Välkomnande, möblerbar och hall. Här nås också det andra badrummet som är helkaklat med takdusch, klinkers och golvvärme. Entré med plats för avhängning.

Garage i fastigheten med separat kö.

Våningen disponerar ett källarförråd.

Stor rymlig hiss som även går ned till garaget, tvättstuga och föreningens övriga faciliteter. 

Eftersökt läge nära Östermalmstorg och Strandvägen. I närheten finns ett rikt utbud av trevliga restauranger och caféer.  Kort gångavstånd till Nybroviken, Stureplan och city. Mycket goda kommunikationer med tunnelbana ett flertal innerstadsbussar och behagligt gångavstånd till underbara strövområden, löprundor och grönområden på Djurgården med omnejd.

Caroline Nordenfalk Bielke Ansvarig Mäklare
Stilrent kök med gott om förvaring