Med nytänkande och ny teknik kommer Oscars blomstra igen

Ted Bauer blev mäklare tack vare sin storebror. Idag driver han Oscars Fastighetsmäkleri och älskar sitt jobb. Med sitt stora engagemang och transparens erbjuder han såväl köpare som säljare det där lilla extra, vilket gör att kunderna kommer tillbaka. Här får ni lära känna vår vd lite bättre och höra hur han ska “återskapa gamla Oscars”.

Berätta, varför blev du mäklare?

 

Det hela började när jag gjorde värnplikten då min äldre bror sa till mig att jag borde bli mäklare – det väckte en tanke som sedan blev till en utbildning och registrering. Nu cirka 20 år senare är jag tacksam för min bror Johans idé och glad över beslutet för jag verkligen älskar mitt jobb.

Vad är det bästa med att vara mäklare?

 

Kombinationen av mötet med olika personer och livssituationer. Friheten att styra över min egna tid och att få hjälpa människor när livet förändras. Det finns så många dimensioner och alla affärer är olika vilket gör mitt arbete så otroligt roligt och spännande. Jag ser fram emot att gå till jobbet och vet ibland inte vad dagen har att erbjuda. Det skapar en spänning och en variation som jag brinner för.

Minns du din första alldeles egna försäljning?

 

Det var en trea på Blanchegatan 18. Väldigt spännande och lite nervöst. Jag hade jobbat som mäklarassistent i ett par år och fått delta i hela försäljningsprocesser flertalet tillfällen tidigare, men det är alltid något speciellt med den absolut första lägenheten. Det är en härlig känsla att få förtroendet från en säljare att hjälpa dem med deras kanske viktigaste affär i livet.

Varför ska jag välja just dig som mäklare?

 

Jag är alltid ärlig mot mina kunder och är noga med att alla inblandade i affären ska känna sig sedda och trygga. Därför är transparens och fakta väldigt viktigt för mig, precis som att följa sin moraliska kompass. Det ger en bra grund vilket i sin tur ger ett fint slutresultat, och gör att jag ofta har återkommande kunder såväl säljare som köpare.

Vilka är dina visioner för Oscars Fastighetsmäkleri?

 

Mitt köp av Oscars Fastighetsmäkleri är en för mig underbar möjlighet att förädla och förvalta ett starkt och klassiskt varumärke. När jag fick erbjudandet blev jag hedrad och stolt och såg min möjlighet att återskapa gamla Oscars som tidigare var en av de största aktörerna på Östermalm. Jag vill förstärka vår position i vårt kvarter och göra det med nytänkande och ny teknik som gör att Oscars Fastighetsmäkleri kommer blomstra igen.

Vill du komma i kontakt med Ted Bauer, maila honom på ted@oscarsmakleri.se eller ring på 0733-281414

Vem är du som mäklare Caroline?

Född och uppvuxen på Östermalm är hon väl bekant med varje kvarter. Det är ingen överraskning att Caroline, som den vassa förhandlare hon är, ligger bakom flertalet rekordpriser.

Caroline är en mäklare med outtröttlig energi som tar sina uppdrag på största allvar. Vi är mycket stolta över att ha henne hos oss och vill gärna att ni alla ska få lära känna henne lite bättre.

Vad är din största tillgång som mäklare?

Jag har lång erfarenhet inom fastighetsbranschen och ett svårslaget nätverk, såväl nationellt som internationellt.
Det har resulterat i många uppdrag, varav flera exklusiva underhandsaffärer. Jag har ett stort förtroendekapital som jag värnar om

Vad kan jag som köpare/säljare förvänta mig av dig?

Med mig är du garanterad en påläst, erfaren och dedikerad mäklare.
Jag vet dessutom att tillgänglighet kan vara avgörande för såväl köpare som säljare. Därför är jag alltid redo för visning oavsett om det är tidig morgon eller sen kväll.
Viktigt att inte missa en enda potentiell kund vilket ofta är avgörande för en bra affär med maximalt slutpris.

Vad är du mest stolt över som mäklare?

Många vet inte om att vi mäklare har tystnadsplikt, men så är det och den värdesätter jag högt. Alla kan känna sig trygga hos mig, oavsett om det gäller en vän som ska sälja sin våning eller en säljare som jag aldrig tidigare har träffat.
Självklart gäller de alla som jag möter i mitt yrke. Jag vet  hur viktigt det är med bra relationer mellan mäklare och köpare/säljare och där spelar min sociala kompetens en betydande roll.

Vad är det bästa med att jobba på Oscars Fastighetsmäkleri?

Vårt kontor har en öppen och varm atmosfär med fantastiskt läge! De stora fönsterpartierna där våra objekt presenteras gör att människor, i en ständig ström, stannar och tittar. Många i grannskapet kommer in för att småprata, ibland om fastigheter, ibland om annat.

Vi mäklare på Oscars har en härlig gemenskap där vi hjälper varandra och arbetar tillsammans, vilket i sin tur gynnar våra kunder.

Till sist, vad har du för favoriter här i kvarteren?

Storgatans café – Vår granne är en hub för alla som bor här i närheten. Här ses vi som en stor familj och det är ett blandat gäng av idrottsprofiler, författare, arkitekter, advokater med flera. Kardemummabullarna är de bästa i stan!

Minotti Stockholm by Upgrade Living – Här hittar du snygga möbler och mycket mer. De erbjuder inredningskoncept i stort och smått.

Apoteket Storken – Ett måste att besöka tack vare sin välbevarade inredning från 1899(!).

Har du några funderingar kring ditt boende?
Kontakta Caroline Nordenfalk Bielke
0733 59 99 97
caroline@oscarsmakleri.se