SÅLD

Östermalm  |  Gumshornsgatan 11, 5 tr

3 Rum & Kök  |  94 Kvm

Gumshornsgatan 11, 5 tr

På ypperligt läge i en lugn och grönskande oas invid Karlaplan ligger denna genomgående vindsvåning med öppen planlösning, synliga takbjälkar, ljus och rymd samt härlig altan.

Fin och mycket välskött funkisfastighet från tidigt 30-tal i lugnt och ostört kvarter på Gumshornsgatan mellan Narvavägen och Styrmansgatan. Vackra blyinfattade fönster i trapphus. Rogivande idyllisk innergård med parkkänsla, sittmöbler och vacker grönska.

Våningen andas ljus och rymd med generöst sällskapsrum i öppen planlösning med rymligt kök. I sällskapsrummet och köket finns flera fönster som ger rikligt ljusinsläpp, synliga takbjälkar samt spotlights i taket. I den trivsamma köksdelen finns matplats för många gäster, arbetsbänkar i ek och rostfritt samt vitvaror i rostfri design. Hyllor i ek samt skåp för bra förvaring.

Stort, rofyllt och luftigt sovrum, även här med synliga takbjälkar samt utgång till altanen med fritt läge och underbar morgonsol. Ytterligare ett sovrum med två fönster för fint ljusinsläpp och synliga takbjälkar, rummet som kan nyttjas som gästrum alternativt arbetsrum. Rymlig klädkammare intill det stora sovrummet.

Generöst badrum med kaklade väggar, dusch med glasad dörrr, tvättställ infälld i kommod, klinker med golvvärme samt handdukstork. Separat toalett med wc och handfat, kaklade väggar och klinker på golvet.

Välkomnande entré och kapprum. Säkerhetsdörr.

Garageplats i fastigheten med nr 937 som bostadskomplement och ingår i bostaden.

Våningen är belägen på en av Stockholms bästa adresser inom bekvämt gångavstånd till Strandvägen, Östermalmstorg, Karlaplan och Kungliga Djurgårdens grönska samt restauranger, caféer, butiker och bra kommunikationer.

Lägenheten disponerar ett källarförråd.

Gerd Fernberger Ansvarig Mäklare