Fem snabba

Fem snabba

Född och uppvuxen på Östermalm är hon väl bekant med varje kvarter. Det är ingen överraskning att Caroline, som den vassa förhandlare hon är, ligger bakom flertalet rekordpriser.

Caroline är en mäklare med outtröttlig energisom tar sina uppdrag på största allvar. Vi är mycket stolta över att ha henne hos oss och vill gärna att ni alla ska få lära känna henne lite bättre.

Vad är din största tillgång som mäklare?

Jag har lång erfarenhet inom fastighetsbranschen och ett svårslaget nätverk, såväl nationellt som internationellt. Det har resulterat i många uppdrag, varav flera exklusiva underhandsaffärer. Jag har ett stort förtroendekapital som jag värnar om

Vad kan jag som köpare/säljare förvänta mig av dig?

Med mig är du garanterad en påläst, erfaren och dedikerad mäklare. Jag vet dessutom att tillgänglighet kan vara avgörande för såväl köpare som säljare. Därför är jag alltid redo för visning oavsett om det är tidig morgon eller sen kväll. Viktigt att inte missa inte en enda potentiell kund vilket ofta är avgörande för en bra affär med maximalt slutpris.

Vad är du mest stolt över som mäklare?

Många vet inte om att vi mäklare har tystnadsplikt, men så är det och den värdesätter jag högt. Alla kan känna sig trygga hos mig, oavsett om det gäller en vän som ska sälja sin våning eller en säljare som jag aldrig tidigare har träffat. Självklart gäller de alla som jag möter i mitt yrke. Jag vet  hur viktigt det är med bra relationer mellan mäklare och köpare/säljare och där spelar min sociala kompetens en betydande roll.

Vad är det bästa med att jobba på Oscars Fastighetsmäkleri?

Vårt kontor har en öppen och varm atmosfär med fantastiskt läge! De stora fönsterpartierna där våra objekt presenteras gör att människor, i en ständig ström, stannar och tittar. Många i grannskapet kommer in för att småprata, ibland om fastigheter, ibland om annat. Vi mäklare på Oscars har en härlig gemenskap där vi hjälper varandra och arbetar tillsammans, vilket i sin tur gynnar våra kunder.

Till sist, vad har du för favoriter här i kvarteren?

Storgatans café – Vår granne är en hub för alla som bor här i närheten. Här ses vi som en stor familj och det är ett blandat gäng av idrottsprofiler, författare, arkitekter, advokater med flera. Kardemummabullarna är de bästa i stan! Minotti Stockholm by Upgrade Living – Här hittar du snygga möbler och mycket mer. De erbjuder inredningskoncept i stort och smått. Apoteket Storken – Ett måste att besöka tack vare sin välbevarade inredning från 1899(!).
Har du några funderingar kring ditt boende? Kontakta Caroline Nordenfalk Bielke 0733 59 99 97 caroline@oscarsmakleri.se