4

ROK

102 KVM

Östermalm - Lärkstaden

Danderydsgatan 25, 2 tr

5531 kr/mån

Exklusivt med inhouseservice & Ring för visning 0733-599906

Om Danderydsgatan 25, 2 tr

Exklusivt boende med inhouseservice och ett ytterst attraktivt läge i Lärkstaden finns denna väldisponerade och nyproducerade våning med härlig balkong i bästa sydväst läge. Nyproducerad lägenhet med perfekt planlösning och ett attraktivt ljust läge. Genomgående planlösning och härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt fransk balkong. Smakfullt, stilrent kök från det danska designköket HTH, vit högblank granitbänk och all maskinell utrustning från Siemens. Köket är i öppen planlösning med underbart vardagsrum med fransk balkong och stora fönsterpartier. Master bedroom med utgång till stor balkong i sydvästläge. Ytterligare ett sovrum med utgång till balkongen samt ett mindre sovrum. Rymlig klädkammare. Helkaklad gästtoalett med WC, infällt handfat med kommod, dusch och spotlights. Stort, helkaklat badrum med dusch, infällt handfat med kommod, klinkers, tvättmaskin, torktumlare och spotlights. All badrumsinredning från Aspen. Välkomnande hall med gott om plats för förvaring. Genomgående vacker ekparkett från Kährs. Juridisk person accepteras. Garage i fastigheten. Alla våningar i föreningen har larm. Exklusiv inhouseservice såsom reception, gym, lounge, gästlägenhet, festlokal med intilliggande kök samt stor gemensam terrass. Våningen disponerar ett källarförråd. Närhet till mycket goda kommunikationer samt service i fastigheten såsom café, sushi och kemtvätt. Stureplan inom gångavstånd, närhet till löprunda i Liljanskogen samt övrig service och grönområden.

Lägenhet

 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Antal rum 4
 • Boarea 102 m²
 • Areakälla ekonomisk plan
 • Avgift 5531 kr, Inkl vatten + 353,-/mån i hushållsel
 • Våning 2 av 6, hiss finns
 • Lägenhetsnr D-2123/1203
 • Andelstal 1,3646

FÖRENING

 • Namn Brf Sädesärlan 6
 • Allmänt Brf Sädesärlan, som är en äkta förening, äger fastigheterna Sädesärlan 7 och 8 om totalt
  2 109 kvm tomtyta. Föreningen förfogar över 7 365 kvm bostadsyta samt 275 kvm lokalyta fördelad på tre lokaler mot Danderydsgatan. Föreningen upplåter 77 lägenheter med bostadrätt samt förfogar över ett garage med 45 bilplatser som hyrs ut via av bostadsrättsföreningen helägt parkeringsbolag. Flertalet lägenheter har förråd i källare eller entréplan.
  Föreningen erbjuder sina medlemmar service och tjänster i enlighet med ett avtal (Plussbolig) mellan bostadsrättsföreningen och Selvaag.
  Tomten är friköpt. Juridisk person accepteras ej. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift på 443 kr och en överlåtelseavgift på 1.108 kr som betalas av köparen.

  PLUSSBOLIG

  Med det unika livsstilskonceptet, Plussbolig - det förlängda hemmet, erbjuds boende i Brf Sädesärlan tjänster som regleras i ett avtal om 15-20 år mellan Brf Sädesärlan och servicebolaget. Serviceavgiften ingår i årsavgiften för lägenheterna. Plussbolig är ett koncept som utvecklats av det norska bostadsföretaget Selvaag och blivit en stor framgång i Norge. Idag finns ca 1000 färdigbyggda Plussboligbostäder. Sädesärlan är det första i Sverige.

  Som boende får du tillgång till lounge, festlokal med fullt utrustat kök, träningsrum och en gästlägenhet med hotellstandard. Loungen är bemannad dagtid och här tas du omhand av Sädesärlans egen värd när du vill koppla av, genomföra jobbmöten, träffa vänner och härbärgera gäster. Andra tilläggstjänster som ökar din bekvämlighet ytterligare kan väljas i "Plussmenyn" och beställas i receptionen.

  PlussBas (ingår):

  Bemannad lounge med receptionstjänster
  Dagstidningar och ett urval tidskrifter
  Gratis kaffebar
  Gratis internetstation och trådlöst nätverk
  Gym
  Städning och daglig tillsyn av servicområdet
  Blommor och utsmyckning
  Underhåll av inventarier och utrustning
  Semesterservice
  Enklare posttjänster
  Nyckelförvaring

  PlussMeny (betalas av den enskilde):

  Catering och service för sällskap
  Konferenslokaler
  Övernattningslägenhet
  Övriga tilläggstjänster

  För mer information, se föreningens hemsida; www.brfsadesarlan6.se

BYGGNAD

 • Byggtyp Flerbostadshus
 • Byggnadsår 2014
 • Fönster 3-glas
 • Uppvärmning Fjärrvärme
Gerd Fernberger
Ansvarig mäklare

Kök

Rymlig matplats

Sällskapsrum

Sällskapsrum

Master bedroom

Trevlig balkong

Balkongen

Sovrum/arbetsrum

Sovrum

Stort badrum

Gästtoalett med dusch

Planskiss

Trevlig gård

Fasad

Reception

Lounge

Lounge

Festlokal

Gym

Matsal

Värdering

Planskiss

Oscars fastighetsmäkleri Storgatan 29 114 55 Stockholm Telefon: 08 545 675 00 info@oscarsmakleri.se