3

ROK

105,5 KVM

Östermalm/Nedre Gärdet

Melodislingan 14, 3 tr

11 500 000 kr Accepterat pris

6500 kr/mån

Exklusiv våning i toppskick, conciergeservice & garageplats.

Om Melodislingan 14, 3 tr

Välkommen till denna exklusiva våning i absolut toppskick med genomgående mycket hög standard på inredning och materialval. Våningen har ett attraktivt läge på Östermalm. Garageplats med hyresrätt kan övertas (3 125 kr/mån). Omgående tillträde möjligt.

Ett synnerligen magnifikt sällskapsrum som inkluderar ett stilrent kök och skapar en spännande öppen planlösning med mycket rymd och ljus. Sällskapsrummet har två pardörrar i glas som öppnar upp mot den stora balkongen som går längs sällskapsrummet. Utsikt från balkongen över historiska kvarter runt Svea Artilleri och Östermalm.

Det välplanerade köket har gott om förvaring och antracitgrå skåpsluckor från SieMatic. Köket är utrustat med induktionshäll, ugn, mikro, inbyggd diskmaskin, två inbyggda kyl/frys samtliga från Miele samt fläkt från Franke. Vackra bänkskivor i materialet SileStone i carrarautförande.

Ett mycket rymligt och ljust master bedroom med två fönster, elegant platsbyggd garderobsvägg (Kvänum) och specialbyggd skåpinredning. Mellan de båda sovrummen finns en ljus hall med badrum. Det andra sovrummet är beläget med fönster mot trevlig innergård och har generös förvaring i garderober från Kvänum.

Exklusivt stort vitkaklat badrum med infällda spotlights, wc-stol, spegelskåp och tvättställ/kommod från Aspen, takdusch (Grohe), handdukstork och marmorgolv med golvvärme. Badrummet har separat del med tvättmaskin och torktumlare från Miele.

Inbjudande hall med marmorgolv och gott om plats för kläder i inbyggda garderober (Kvänum). I anslutning till hallen finns ett vitkaklat lyxigt badrum/gästwc med infällda spotlights, wc-stol, spegelskåp och tvättställ/kommod från Aspen, dusch (Grohe) och marmorgolv med golvvärme.

Våningen färdigställdes år 2015 och disponeras idag som en trea som enkelt kan göras om till en fyrarumsvåning. Trägolven är i massiv vitlaserad ek med comfortvärme. Våningen har eleganta detaljer som mässinghandtag, mässingsbeslag och fönsterbänkar i marmor. I våningen finns säkerhetsdörr i ek, inbrottslarm och brandlarm.

Svea Lounge tillhör föreningen och är belägen i huset bredvid. Här finns heltidsbemannad reception med conciergeservice, gym, festlokal, konferenslokal och gästvåning.

I huset intill finns restaurang Proviant och i närområdet finns ett stort utbud av caféer, restauranger, butiker och service. Bekvämt avstånd till shopping vid Stureplan och Karlaplan samt gångavstånd till grönområden som Lill-Jansskogen och Humlegården. Tunnelbana 50 m från porten i direkt anslutning Svea Fanfar och närhet till busslinjerna 1, 4, 62 och 72.

Lägenhet

 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Antal rum 3
 • Boarea 105,5 m²
 • Areakälla föreningens information
 • Avgift 6500 kr, värme, VA , kabel-tv (bas) samt servicetjänster
 • Våning 3 av 6, hiss finns
 • Lägenhetsnr 3-1201
 • Andelstal 1,1062

FÖRENING

 • Namn Brf Svea Fanfar 1
 • Allmänt Föreningen Brf Svea Fanfar 1.
  Föreningen är en äkta bostadsrätttsförening som upplåter 92 lägenheter med bostadsrätt samt förfogar över ett garage med 82 garageplatser som hyrs ut via av bostadsrättsföreningen helägt parkeringsbolag.

  Ett boende i Brf Svea Fanfar 1 innebär att du kan ta del av en lång rad servicefunktioner som förenklar vardagen och sätter guldkant på tillvaron. Reception med conciergeservice i avkopplande lounge med soffa och fåtöljer. Här finns dagstidningar och magasin och möjlighet att sitta ner och ta en kaffe. Den heltidsanställda värdinnan ordnar med allt från att vattna blommor, hämta post, lämna och leverera kemtvätt och skomakeri. Flera olika aktiviteter arrangeras för de boende varje vecka, t ex middag en kväll och nybakat bröd en annan kväll. Aktiviteterna annonseras i det veckovisa nyhetsbrevet. I loungen finns även festlokal, gym och hiss direkt ner i garaget. Övernattningslägenhet för de boendes gäster finns att hyra till en mycket rimlig kostnad.

  Boende i brf Svea Fanfar 1 får även tillgång till en rad rabatterade tilläggstjänster i närområdet genom en s k Pluss Club. Här finns allt ifrån tvätt, städning till hotell, restauranger och skönhetsvård.

BYGGNAD

 • Byggtyp Flerbostadshus
 • Byggnadsår 2015
 • Fönster 3-glas
 • Uppvärmning Fjärrvärme

Intresseanmälan

Fields marked with an * are required
Har du ett liknande objekt?
Pia Barksenius
Ansvarig mäklare

Sällskapsrum med pardörrar mot balkongen

Stort master bedroom

Planskisser

Generösa sociala ytor

Kök från Siematic

Entré - sällskapsrum

Specialbyggd skåpinredning

Balkongen

Exklusivt stort badrum

Badrum med tvättavdelning

Sovrum 2 mot gården

Garderober med generös förvaring i sovrum 2

Lyxigt extra badrum / gästwc

Hall med inbyggda garderober

Exklusiva detaljer

Representativ entré

Garageplats

Exteriör vid entrén

Svea Lounge bemannad reception

Svea Lounge

Svea Lounge festlokal

Områdesbild

Planskisser

Oscars fastighetsmäkleri Storgatan 29 114 55 Stockholm Telefon: 08 545 675 00 info@oscarsmakleri.se