4

ROK

104 KVM

Lidingö

Gavelvägen 2, 3tr

6 250 000 kr /högstbjudande

6394 kr/mån

Ljus hörnvåning - Högt fritt läge - Stor balkong med sjöutsikt

Om Gavelvägen 2, 3tr

Välkommen till en ljus och vacker hörnvåning högst upp i fastigheten i trivsamma Bergsätra på Lidingö. Stilren, väldisponerad och genomgående. Med stor balkong (9,5 kvm) och underbar utsikt över Värtan och Nacka Strand. Fritt läge utan insyn över parkområde med vackra ekar och välskött grönska.

Modern fastighet byggd 2005, med stor hiss och eget förrådsutrymme intill våningen om 8 kvm samt möjlighet att hyra garageplats för 500 kr/mån. Gott om P-platser och gästparkering intill garaget. På garagetaket finns en populär boulebana.

I våningen finns generösa sällskapsytor med stora fönsterytor för underbart ljusinsläpp, utmärkt förvaring i flertalet garderober samt rymlig balkong med sjöutsikt..

Våningen disponerar idag två rymliga sovrum med möjlighet att återställa det tredje sovrummet som idag används som matsal. I det generösa sällskapsrummet med plats för såväl soffgrupper som matsalsbord för många gäster finns vackra platsbyggda bokhyllor samt platsbyggda djupa fönsterbrädor och elementskydd. Hela våningen har elegant parkettgolv i ek samt fin profilerade innerdörrar.

Rymligt fullutrustat kök med skåpinredning från Vedum, vitvaror från Electrolux och Bosch samt plats för generöst matbord för 6-8 personer. Stort, ljust helkaklat badrum, delvis med halkfria keramiska vägg- och golvplattor samt golvvärme. Badkar, wc, handfat infälld i kommod med spegelhylla och skåp. Tvättmaskin, torktumlare, lång arbetsbänk samt rymligt väggskåp. Separat gästtoalett i entrén med keramiska plattor i blått och natur samt spegelväggskåp.

Välkomnande, rymlig hall med platsbyggda skåp, hyllor och kappavhängning. Säkerhetsdörr.

I Bergsätra ovanför Dalenum råder lugnet och grönskan med parkmark som en grön oas och utsikt över Bergsätras charmiga villaområde. Underbara strövområden med fina gångvägar. Kort promenad till sommarbad i Kottlasjön eller skridskoåkning vintertid på nyplogad is. Nära till fina naturskyddsområden som Raoul Wallenbergs Kappsta som ligger granne med Skärsätra Båtklubb.

Närhet till all tänkbar service och kommunikationer, Lidingöbanan till Ropsten på 15 minuter. Skärsätra torg med populära Lidingö Saluhall, Pizzeria och Krua Thai, m.m. Pendelbåten "Sjövägen" går från Larsbergs brygga vid Dalenum till Nybrokajen i Stockholm. Alla dagar enligt turlista. En underbar tur på vattnet och ett bra sätt att slippa bilen och långa köer. Samma reskostnad som T-bana med accesskort eller i mobil. Vid parkeringsplatsen på Granitvägen i Bergsätra går servicebussen 921 t.o.r. mellan kl 9.00 - 16.30 måndag till fredag. Den körs nära bostäder, servicehus, vårdcentraler och till Lidingö centrum.

I Bergsätras närområde finns flera förskolor samt grundskolor. På Lidingö finns två gymnasieskolor, Hersby gymnasium och Schillerska Filmgymnasiet inom gångavstånd. Dessutom finns Nyckelviksskolan som har högskoleförberedande utbildningar inom konst, konsthantverk, arkitektur och design samt Carl Malmstensskolan som är en filial till Linköpings universitet och erbjuder utbildningar i möbeldesign, möbelsnickeri, möbeltapetsering och möbelkonservering. Det finns också två ridskolor på Lidingö. I Lidingö Centrum finns ett rikt utbud av butiker inom bl.a. mode, skor, idrott, bokhandel, Tv/teleteknik, foto, apotek, konditori, caféer, restauranger, systembolag, stora mataffärer samt små delikatessbutiker med fisk, kött och ostspecialiteter. Ett stort mycket välskött bibliotek med läsrum och författarkvällar samt torghandel med färska grönsaker, bär och svamp när vädret tillåter.

Möjlighet att hyra garageplats för 500: -/mån. Gott om P-platser och gästparkering intill garaget. På garagetaket finns en populär boulebana.

Att leva och bo på Lidingö är att uppleva hur livet berikas av olika kulturupplevelser i form av musik, konserter, körsång, konstrundor, teater, biograf, tysta naturupplevelser och vänliga grannkontakter. En ö värd namnet Hälsans Ö.

Lägenhet

 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Antal rum 4
 • Boarea 104 m²
 • Areakälla föreningens information
 • Avgift 6394 kr, inkl värme, VA
 • Våning 3 av 3, hiss finns
 • Lägenhetsnr 731/1201
 • Andelstal 3,14

FÖRENING

 • Namn Brf Berguven
 • Allmänt På fastigheten finns fyra bostadshua innehållande 36 lägenheter vilka upplåts med bostadsrätt. Till fastigheten hör förrådsbyggnader inrymmande sophus, cykelförråd, undercentral och förråd. Föreningen har inga lokaler. Den totala ytan är 3 814 kvm varav total boyta enligt taxeringsbeskedet 2016 uppgår till 3 316 kvm.


  Föreningen är delaktig i Stensötans SFF tillsammans med Brf Röda Ugglan och Brf Stensötan samt Gavelvägens SFF jämte Brf Gavelvägen och sju andra fastigheter. Samfälligheterna förvaltar gemensamhetsanläggningarna som ommfattar markområden och garagebyggnad.


  I Brf Berguven anläggningstillgångar enligt Lantmäteriets förrättning är Brf Berguvens andel i Stensötans SFF med 37 % (garage med 30 platser) samt 16 uteplatser med motorvärmare..


  Gästlägenhet med två rum finns att hyra för 300 kr/natt.
  Föreningens ekonomi är god
  Besök gärna föreningens hemsida. Brf Berguven.se

BYGGNAD

 • Byggtyp Flerbostadshus
 • Byggnadsår 2005
 • Fönster 3-glas
 • Uppvärmning Fjärrvärme

Intresseanmälan

Fields marked with an * are required
Har du ett liknande objekt?
Gerd Fernberger
Ansvarig mäklare

Sällskapsrum

Matsal

Master bedroom

Stora fönsterpartier

Välplanerat kök

Stor balkong

Sällskapsrum

Sällskapsrum

Fin balkong sommartid

Sällskapsrum

Sällskapsrum

Platsbyggda bokhyllor

Sommarbild balkong

Sommarbild

Rymlig matplats i köket

Sovrum 2

Planskiss

Platsbyggda bänkar och elementskydd

Öppen planlösning

Öppen planlösning

Öppen planlösning

Trivsamt kök

Utmärkt förvaring

Rymligt badrum

Välkonande hall

Gästtoalett

Fri utsikt

Fritt läge

Huset Gavelvägen framsidan med balkong högst upp

Gavelvägen 2

Områdesbild Bergsätra

Områdesbild Lidingö

Skidbacke i Ekholmsnäs

Skridskor på Kottlasjön

Områdesbild Kottlasjön Lidingö

Planskiss

Oscars fastighetsmäkleri Storgatan 29 114 55 Stockholm Telefon: 08 545 675 00 info@oscarsmakleri.se