SÅLD

Östermalm  |  Kaptensgatan 15

3 Rum & Kök  |  84 Kvm

Kaptensgatan 15

Med eftersökt läge på Kaptensgatan ligger denna eleganta och stilfulla våning i absolut toppskick. Lugnt och tyst belägen i representativ fastighet anno 1899. Våningen har nyligen renoverats med väl genomtänkta materialval och detaljutförande. Flertalet vackra välvda fönster bidrar till flödande ljusinsläpp och underbar rymd (3.40) och atmosfär. 

Bevarade original detaljer såsom vacker fiskbensmönstrad ekparkett och kakelugn vilka tillsammans med de den smakfulla renoveringen skapar symbios mellan tidstypiska och moderna detaljer. 

Väldisponerad yta med social och härlig öppenhet mellan kök och vardagsrum som bjuder in till mingel och härliga middagar. Synnerligen smakfullt inrett kök med vita snickerier och bänks skiva i sten, gott om förvaring och arbetsyta. Maskinell utrustning från Miele.

Rogivande Master Bedroom med två välvda fönster. Vidare har våningen ytterligare ett mindre sovrum med kakelugn.

Smakfullt inrett badrum med dusch. Carrera marmor på väggen och mörkgrå klinkergolv. Badrummet har golvvärme, infällda spotlights, handdukstork och wc. I anslutning till badrummet finns mindre tvättutrymme/ mindre walk-in closet med tvättmaskin med inbyggd torktumlare.

Välkomnande hall med platsbyggd garderobsvägg och plats för avhängning. Gäst wc.

Våningen disponerar ett källarförråd om ca 5 kvm.

Eftersökt läge nära Östermalmstorg och Strandvägen. I närheten finns ett rikt utbud av trevliga restauranger och caféer. Kort gångavstånd till Nybroviken, Stureplan och city. Mycket goda kommunikationer med tunnelbana ett flertal innerstadsbussar och behagligt gångavstånd till underbara strövområden, löprundor och grönområden på Djurgården med omnejd.

 

Caroline Nordenfalk Bielke Ansvarig Mäklare
Rymligt kök med gott om förvaring